Δήμος Χαϊδαρίου και ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο ενημερώνουν για τη Νέα Γρίπη

14-09-2009

Ο Δήμος Χαϊδαρίου και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο φορείς τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να συμβάλουν στην έγκυρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών της πόλης του Χαϊδαρίου, σχετικά με τον ιό της Νέας Γρίπης Α (Η1Ν1), διοργανώνουν Ενημερωτική Συνάντηση την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:30μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Πρόεδρος του Εθνικού Επιστημονικού και Επιχειρησιακού Συμβουλίου για την Πανδημία Γρίπης - Καθηγήτρια Παθολογίας κα Ελένη Γιαμαρέλλου, η οποία θα ενημερώσει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς της πόλης του Χαϊδαρίου για τα λαμβανόμενα μέτρα πρόληψης, ενώ θα απαντήσει στις ερωτήσεις και στις απορίες τους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας υπογραμμίζει την πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Χαϊδαρίου και το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο «που με το υψηλού επιπέδου επιστημονικό του προσωπικό καθώς και την εξωστρεφή του φιλοσοφία σε θέματα υγείας, συμβάλει στην πλέον έγκυρη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής στο σημαντικό αυτό θέμα, όπως είναι η Νέα Γρίπη.

«Αξιοποιούμε στο μέγιστο την ύπαρξη του κορυφαίου αυτού Νοσοκομείου αφού τόσο η Διοίκησή του, το επιστημονικό προσωπικό αλλά και το σύνολο των εργαζομένων ανταποκρίνονται με σοβαρότητα και αξιοπιστία στο κοινωνικό τους έργο».

Τέλος ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας προσκαλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής να συμμετέχει σε αυτή την Ενημερωτική Συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί από τα πλέον υπεύθυνα χείλη σχετικά με την Νέα Γρίπη.

Πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων τηλ: 213-2047293, ΦΑΞ: 210-5322843, e-mail: press@haidari.gr , web site: www.haidari.gr

Αντιδημαρχεία Παιδείας & Νεολαίας τηλ: 213-2047279-277
ΦΑΞ: 213-2047278

copyrights © 2019 Evolution Projects