Πρόσκληση σε αγώνες

05-04-2011

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Αμίλλημα – Ερευνητικό Κέντρο Παιχνιδιού και Άσκησης διοργανώνουν τους Β’ Αγώνες Φιλότητας & Ισοτιμίας, που θα διεξαχθούν στο Μαραθώνα κατά τις 7–8Απριλίου.
Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς τους ενήλικες αθλητές-τριες που διαθέτουν στοιχειώδη εμπειρία σε κάποιο από τα αγωνίσματα του volley/beachvolley ή του tennis.
 

Λόγω της παρουσίας Πανεπιστημίων και της έρευνας πάνω στα αγωνίσματα,

α] το Beachvolley θα διεξαχθεί ανάμεσα σε 4μελείς μικτές ομάδες, όπου άνδρες και γυναίκες θα συμμετέχουν ισότιμα και θα καθορίζουν σχεδόν εξίσου την εξέλιξη των συναντήσεων τους
β] το tennis θα διεξαχθεί ως ατομικό αγώνισμα ανδρών και γυναικών και στις συναντήσεις προβλέπεται να ισχύσει κι ένας επιπλέον απλός διακανονισμός που επιτρέπει την παράταση ορισμένων φάσεων του παιχνιδιού.

Η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής είναι πολύ εύκολη.
Απλά θα μπείτε σε κάποιο από τα site http://www.gym.panteion.gr είτε http://www.amillema.org απ’ όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους Αγώνες και να συμπληρώσετε αμέσως όνομα – τηλέφωνο σε μια φόρμα. Αν προτιμάτε κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας, πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε φαξ.

Χρήστος Ρούσσος (Μιλτιάδου 8, Π. Φάληρο, 175 63 – Αθήνα) Τηλ./fax 2109833083,
Email croussos@panteion.gr , croussos@amillema.org
 

Διατίθεται η δυνατότητα για την δωρεάν μεταφορά προς και από το Μαραθώνα, ενώ επίσης στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν μπλουζάκια και κάποια αναμνηστικά.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects