Το Χαϊδάρι γιορτάζει τα Κούλουμα στη "γιορτή"

22-02-2012

Το Χαϊδάρι θα γιορτάσει και εφέτος τα Κούλουμα στη “γιορτή”, στο Δαφνί (πρώην γιορτή Κρασιού) την Kαθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012, στις 10.30, με σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική, χορό και τραγούδι.

 

Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και τις δυσκολίες που περνούν όλοι οι συμπολίτες μας, ο Δήμος Χαϊδαρίου προσκαλεί όλους τους Χαιδαριώτες και τις Χαιδαριώτισες στη “γιορτή”, για να ξεφύγουν λίγο από τη μιζέρια της καθημερινότητας, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Όλοι οι δημότες είναι προσκεκλημένοι, ώστε για λίγες ώρες να αφήσουν τα προβλήματα και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, μαζί με γείτονες και φίλους, απολαμβάνοντας σαρακοστιανούς μεζέδες που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι σεφ της «γιορτής».


Χορηγός της εκδήλωσης είναι η «γιορτή», Τέρμα Ιερά Οδού Χαιδάρι, (πάρκο Μονής Δαφνίου) τηλ. 210 5326163, www.giorti.gr, reservation@giorti.gr, που και εφέτος φόρεσε τα γιορτινά της, μαγειρεύει στον ξυλόφουρνο και το τζάκι της και ψήνει καφέ στη χόβολη. Γιατί στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας, έχουμε πάντα «γιορτή».
 

copyrights © 2019 Evolution Projects