«Παιδικά πάρτυ»

24-09-2009

«Πάρτυ στην Παιδική Χαρά της γειτονιάς μου» στον Δήμο ΧαϊδαρίουΟ Δήμος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο του προγράμματος για την πλήρη ανακαίνιση των παιδικών χαρών, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διοργάνωσε πάρτυ για τους μικρούς συμπολίτες του, παραδίδοντάς τους και επισήμως τις παιδικές χαρές της γειτονιάς τους.

Στα πάρτυ των παιδικών χαρών Ζογκλέρ, Κλόουν και διασκεδαστές υποδέχτηκαν τα παιδιά με άφθονο παγωτό και μαλλί της γριάς, με πολύ μουσική και πολλές εκπλήξεις .

Ήδη η Δημοτική Αρχή παρέδωσε 3 παιδικές χαρές, Κολυμβητήριο (Κέντρο), Πλ. Ελευθερίας (Δάσος) και Δαφνί, ενώ τα πάρτυ θα συνεχιστούν σε άλλες 2 παιδικές χαρές.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009, Παιδική Χαρά – Πλατεία Κολοκοτρώνη (Ευβοίας & Κουντουριώτη – Αστυθέα), 7:30μ.μ.
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009,Παιδική Χαρά - Θεατράκι Γρηγορούσας (Πυθαγόρα & Έλλης), 7:30μ.μ.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας ευχαρίστησε παιδιά και γονείς για την παρουσία τους και στην συνέχεια παρέδωσε και επίσημα την παιδική χαρά της γειτονιάς τους.

«Γιορτάζουμε όλοι μαζί με τους μικρούς συμπολίτες μας τις νέες παιδικές χαρές, που θα τους χαρίσουν ασφαλές παιχνίδι και ψυχαγωγία.

Οι παιδικές χαρές έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία για τα παιδιά μας και με αυτή την σκέψη ενεργήσαμε προκειμένου να τις ανακαινίσουμε πλήρως, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει να προχωρήσει στην ανακαίνιση – ανανέωση όλων των παιδικών χαρών της πόλης».


copyrights © 2019 Evolution Projects