Χριστουγεννιάτικα Βιβλία εμπλούτισαν τις βιβλιοθήκες των Παιδικών Σταθμών

17-12-2009

• Από τις 10 μέχρις τις 19 Δεκεμβρίου αφηγήσεις παραμυθιών από την γνωστή αφηγήτρια Αγνή Στρουμπούλη

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και γέμισε με Χριστουγεννιάτικα βιβλία τις βιβλιοθήκες των Σταθμών.

1η του Δεκέμβρη και 13 διαφορετικοί τίτλοι βιβλίων, 140 τεμάχια συνολικά, επιλεγμένα με φροντίδα , έδωσαν χαρά στους μικρούς μας φίλους, που θα ταξιδέψουν σε Χριστουγεννιάτικες εικόνες και ιστορίες.
Ιστορίες Χριστουγέννων μέσα από Λαϊκά Παραμύθια θα ζωντανέψει η γνωστή Αφηγήτρια Παραμυθιών, κ. Αγνή Στρουμπούλη από τις 10 έως τις 19 του Δεκέμβρη.
Η παραμυθού με το δικό της μοναδικό τρόπο θα μυήσει τα παιδιά στον πανάρχαιο κύκλο της Αφήγησης βιωματικά μοιράζοντάς τα σε ομάδες κάνοντάς τα μέρος της ιστορίας.
Τα παιδιά των παιδικών σταθμών θα πάρουν λοιπόν πολύ χαρά, μα θα νιώσουν το μήνυμα των Χριστουγέννων δίνοντας χαρά. Με μια κίνηση ευαισθησίας και αγάπης το Νομικό πρόσωπο Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ήρθε σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Oργανισμό Action Aid με σκοπό την αναδοχή παιδιών του τρίτου Κόσμου από τους Σταθμούς. Έτσι , κάθε Σταθμός συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό θα γίνει ανάδοχος, δίνοντας την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον σε παιδιά που ζουν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Το Νομικό πρόσωπο σκοπεύει τις επόμενες μέρες να ενημερώσει τους υπαλλήλους του Δήμου Χαϊδαρίου για τα «Προγράμματα στην Πρώτη Γραμμή» της Action Aid και τις δράσεις τους, με την ελπίδα ότι θα συγκεντρωθεί συλλογικά ένα ποσό για την ενίσχυση κάποιου από τα έξι προγράμματα.

copyrights © 2019 Evolution Projects