Πραγματικό στολίδι ο νέος παιδικός σταθμός

24-03-2010

Σε πλήρη λειτουργία η προέκταση του Σταθμού του πρώην ΙΒΣΑ

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ελευθερία Τοκατλίδη δηλώνει ότι πλέον οι σταθμοί εξυπηρετούν συνολικά 700 παιδιά
Ο «νέος» Παιδικός Σταθμός (Πόντου 21) του Δήμου Χαϊδαρίου είναι πραγματικότητα. Είναι σε λειτουργία και με δυνατότητα κάλυψης 100 θέσεων. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση σε χώρους και υποδομές.

Άνετοι μεγάλοι χώροι για παιχνίδι των παιδιών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μεγάλη τραπεζαρία και υπνοδωμάτια με χαρούμενες παραστάσεις σε τοίχους και κουρτίνες δίνουν μία ξεχωριστή αίσθηση στους μικρούς μας φίλους, στελεχωμένος φυσικά με το εξειδικευμένο προσωπικό.
Το ευχάριστο και άνετο εσωτερικό περιβάλλον συμπληρώνει μία τεράστια αυλή άνω των 300τμ. που είναι υπό διαμόρφωση. Ειδικός ελαστικός τάπητας θα τοποθετηθεί σε 170τμ. καθώς και τα αντίστοιχα παιχνίδια με τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας που ακολουθεί το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών, ενώ τα υπόλοιπα 150τμ. θα είναι κήπος για απασχόληση σε φυσικό περιβάλλον.
«Με την προσθήκη του νέου σταθμού ο δήμος μας θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πάνω από 700 παιδιά» τόνισε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Ελευθερία Τοκατλίδη και επεσήμανε ότι «από το 2006 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στον τομέα της κάλυψης των θέσεων που υπερδιπλασιάστηκαν – ήταν 280 παιδιά – αλλά και στον τομέα των υπηρεσιών και εκπαιδευτικού προγράμματος».

 

copyrights © 2019 Evolution Projects