Αγιασμός στη Νέα Πτέρυγα του Πρώην ΙΒΣΑ

05-11-2010

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον Αγιασμό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου, που έγινε στο νέο κτιριακό συγκρότημα του πρώην ΙΒΣΑ. Περισσότερα από 500 άτομα γονείς και παιδιά, βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Μαραβέλια και της Προέδρου του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών, κα Ελευθερίας Τοκατλίδη.

Στον αύλειο χώρο του σταθμού που είναι κατασκευασμένος και αυτός με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, τα παιδιά το διασκέδασαν! Μπαλόνια, φουσκωτά παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες προσέφεραν παιχνίδι και χαρά!
Στον χαιρετισμό της, η κα Τοκατλίδη τόνισε: «Στόχος μας ήταν και θα είναι το να κάνουμε τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας Πρότυπα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής».
Ο Δήμαρχος, κ. Μαραβέλιας δεν θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στο έργο που έχει γίνει. Αρκέστηκε να πει ότι «όταν τα έργα μιλάνε από μόνα τους, τα λόγια είναι περιττά» και ζήτησε από τους γονείς να κοιτάξουν γύρω τους και να δουν το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται οι παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.
Ο νέος παιδικός σταθμός χωρητικότητας 180 παιδιών ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες έξι παιδικούς που διαθέτει το Χαϊδάρι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των παιδιών που φιλοξενεί στα 740, ικανοποιώντας όλα τα αιτήματα των γονέων. Και όλα αυτά σε μία περίοδο δύσκολη που οι περισσότεροι Δήμοι εξαιτίας περικοπών κλείνουν τμήματα παιδικών σταθμών.

Τέλος, στον Αγιασμό των Παιδικών Σταθμών παραβρέθηκαν οι κ. κ. Γρηγοράκος Π. (Γ.Γ. του Δήμου), Βουρλούμης Α. (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών), Καραβίτης Π. (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας), Παναγιωτάτος Ν.(Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου), Χαντζή Δ. (Πρόεδρος Δ.Α.Ο.Χ.), Αδαμοπούλου Αθ. (Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης), Περιμένης Η. (αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. των Παιδικών Σταθμών) καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν. Π. των Σταθμών Αντωνιάδου Α., Καρρά Ο., Σούλιος Στ., Σουλιμιώτης Β. αλλά και πλήθος υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όλων των συνδυασμών του Χαϊδαρίου.
 

copyrights © 2019 Evolution Projects