Αποτελέσματα Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού

05-06-2012

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών–μαθητών όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης (οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1110) και παρά τις αντίξοες συνθήκες του κυριακάτικου απογεύματος που οδήγησαν στην αναβολή των 3 τελευταίων αγωνισμάτων του προγράμματος εξαιτίας της βροχής έγιναν τη Κυριακή 27 Μαΐου οι «Αγώνες Kλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2012».που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου (Δ.Α.Ο.Χ) σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Χαϊδαρίου.

 

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή μικρών μαθητών–τριων και οι συμμετοχές της τελευταίας στιγμής οδήγησαν σε κάποιες καθυστερήσεις του προγράμματος του πρωινού της Κυριακής οι οποίες και ξεπεράστηκαν χάρη στην προσπάθεια όλων των κριτών που βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή των αγώνων.

Στους Αγώνες που διοργανώθηκαν για 20η συνεχόμενη χρονιά παρευρέθηκαν γονείς και συγγενείς ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Μαραβέλιας,η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.Ελένη Καμπόλη ο κ.Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο προεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ.Ανδρέας Μποζίκας, ο αντιπροεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παναγιωτάτος, η κ. Αθηνά Μπούτση , ο κ.Βαρυτιμιάδης Σαββας, ο κ. Ηλίας Περιμένης, ο κ. Φώτης Θεοδωρακόπυλος, η κ. Δήμητρα Χαντζή- Πανταζοπούλου και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Χαιδαρίου κ. Σάκης Βραχλιώτης που χειροκρότησαν θερμά όλες τις προσπάθειες των «μικρών» αθέλητων & αθλητριών στο πνεύμα «του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού»

Στους νικητές κάθε αγωνίσματος απονεμήθηκαν μετάλλια και έπαινοι , σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ απονεμήθηκαν κύπελλα και στους αθλητές του Γ.Σ. Χαϊδαρίου Ανδρεάδη Παναγιώτη και Λίβα Χρήστο για την επιτυχία τους στους Πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου 2012.

«Διεξαγωγη αναβληθέντων αγωνισμάτων»

Tα αγωνίσματα 600μ. Αγοριών Ε’ & ΣΤ΄ Τάξεων, 600μ. Κοριτσιών Ε & ΣΤ΄ Τάξεων και μπαλάκι Αγοριών Ε & ΣΤ΄ Τάξεων που επρόκειτο σύμφωνα με το πρόγραμμα των "Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Δ. Σ.- 2012" να διεξαχθούν το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου 2012 και αναβλήθηκαν εξαιτίας της βροχής θα διεξαχθούν την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 στην ίδια αθλητική εγκατάσταση (1ο Αθλητικό κέντρο Χαϊδαρίου) στις 18:30.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά που είχαν δηλωθεί στις καταστάσεις συμμετοχών του σχολείου σας που έχουν ήδη προσκομιστεί στο γραφείο του τμήματος Αθλητισμού .

Στο χώρο διεξαγωγής δεν θα γίνει καμία νέα δήλωση συμμετοχής.
Η προσέλευση των μαθητών και μαθητριών που θα αγωνισθούν οφείλει να γίνει τουλάχιστον μισή ώρα πριν.
Με τη λήξη των παραπάνω αγωνισμάτων θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες Σχολείων και θα απονεμηθούν κύπελα.
Η σειρά διεξαγωγής των ανακληθέντων αγωνισμάτων θα καθοριστεί επί τόπου ανάλογα με την παρουσία των μαθητών και μαθητριών που θα αγωνισθούν
Με τη λήξη των παραπάνω αγωνισμάτων θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλήτριες της ομαδικής βαθμολογίας Σχολείων και θα απονεμηθούν κύπελα.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects