Αγώνες κλασσικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων 2012

22-06-2012

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών – μαθητών όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης (οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1110) και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στην αναβολή των 3 τελευταίων αγωνισμάτων, έγιναν τη Κυριακή 27 Μαΐου οι «Αγώνες Kλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2012».που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου (Δ.Α.Ο.Χ) σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Χαϊδαρίου.

Η μεγάλη συμμετοχή μικρών μαθητών –τριών και οι συμμετοχές της τελευταίας στιγμής
οδήγησαν σε καθυστερήσεις του πρωινού προγράμματος οι οποίες ξεπεράστηκαν χάρη στην προσπάθεια των κριτών που βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή των αγώνων.

* Στους Αγώνες που διοργανώθηκαν για 20η συνεχόμενη χρονιά παρευρέθηκαν γονείς και συγγενείς, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ,η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ελένη Καμπόλη , o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παναγιωτάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθηνά Μπούτση, κ. Βαρυτιμιάδης Σαββας, κ. Ηλίας Περιμένης, κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος κ. Δήμητρα Χαντζή- Πανταζοπούλου και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Χαιδαρίου κ. Σάκης Βραχλιώτης που χειροκρότησαν θερμά όλες τις προσπάθειες των «μικρών¨» αθέλητων & αθλητριών στο πνεύμα «του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού»

* Στους νικητές κάθε αγωνίσματος απονεμήθηκαν μετάλλια και έπαινοι, σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ απονεμήθηκαν κύπελλα και στους αθλητές του Γ.Σ. Χαϊδαρίου Ανδρεάδη Παναγιώτη και Λίβα Χρήστο για την επιτυχία τους στους Πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου 2012.
Αποτελέσματα
Μαθήτριες –μαθητές Α’ Τάξεων
50 μ. κοριτσιών Δ.Σ. Επίδοση 50 μ. αγοριών Δ.Σ. Επίδοση
1.Στρωτού Μάρθα 3ο 9.51&

copyrights © 2019 Evolution Projects