Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Χαϊδαρίου

03-02-2015

Μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος σε καθηγητές και γονείς υπήρξε ανταπόκριση από δεκάδες μαθητές και αρκετούς καθηγητές για συμμετοχή στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου.
Πρόθεση του Δήμου είναι να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο την απογευματινή βοηθητική ζώνη, ως πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια σε μαθητές οικογενειών που έχουν ανάγκη, από τον Φλεβάρη, δεδομένου ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Επειδή δεν έχει δηλώσει ενδιαφέρον ένας επαρκής αριθμός διδασκόντων για ορισμένα μαθήματα (μαθηματικά & φυσική), θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στο κοινωνικό φροντιστήριο ως την Παρασκευή 6 Φλεβάρη, ώστε όσοι επιπλέον μαθητές/τριες επιθυμούν να εγγραφτούν, αλλά και εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν.
Για την καλύτερη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου ο Δήμος θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 9 Φλεβάρη και ώρα 2μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου σύσκεψη με τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ή επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν το έχουν δηλώσει ακόμα.
Τονίζεται για μια ακόμη φορά η αναγκαιότητα της συμμετοχή των εκπαιδευτικών της πόλης μας με τον Δήμο να τους απευθύνει κάλεσμα για προσφορά στην προσπάθεια αυτή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας δηλώσεις συμμετοχής: 21302047340
 

copyrights © 2019 Evolution Projects