Πυρασφάλεια

22-09-2009

 Υπάλληλοι και Εθελοντές στην πρώτη γραμμή

Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας βρέθηκε για ακόμα μία φορά η υπηρεσία Πυρασφάλειας και περιφρούρησης του αστικού – περιαστικού και δασικού πρασίνου της πόλης μας.
Υπηρεσιακοί και εθελοντές σε απόλυτη συνεργασία και φέτος, περιφρούρησαν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο το φυσικό πράσινο της πόλης μας.

Η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία του πρασίνου της πόλης και με την αγορά νέων 4Χ4 (τύπου τζιπ) οχημάτων καθώς και ενός πυροσβεστικού οχήματος ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις πυροπροστασίας, ενώ πριν ακόμα αρχίσει η θερινή περίοδος συγκάλεσε σύσκεψη των φορέων όπου και καταστρώθηκε ολοκληρωμένο σχέδιο πυρασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη μας πραγματοποιήθηκαν 4 απόπειρες εκδήλωσης πυρκαγιάς, όπου με την επέμβαση των υπηρεσιακών και των εθελοντών κατασβέστηκαν άμεσα.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας σε δήλωσή του υπογράμμισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους υπηρεσιακούς και τους εθελοντές που με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο δύσκολο έργο της περιφρούρησης του πρασίνου της πόλης μας και κράτησαν το Χαϊδάρι αλώβητο».

copyrights © 2019 Evolution Projects