Παρεμβάσεις Υπηρεσίας Πρασίνου

21-11-2016

 

 Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Χαϊδαρίου, πραγματοποιεί δεκάδες παρεμβάσεις καθημερινά με στόχο την προστασία, την περιποίηση και την ανανέωση του πράσινου στην πόλη μας.
Ειδικότερα για το μήνα Νοέμβρη ολοκληρώθηκαν και συνεχίζονται παρεμβάσεις όπως:

 

• Κλαδέματα ψηλών δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας, προς αποφυγήν ατυχημάτων και επίτευξης ανανέωσης της κόμης των δέντρων, με σκοπό την παράταση του χρόνου ζωής τους.
• Έχει ξεκινήσει το κλάδεμα των δέντρων μουριάς, καθώς και το κόψιμο των χαμηλών κλαδιών των δέντρων στα πεζοδρόμια.
• Πραγματοποιήθηκε φύτεμα νέων πεύκων στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη προς αντικατάσταση γερασμένων που πρέπει να κοπούν λόγο επικινδυνότητας, πάντα έπειτα από επισήμανση του Δασαρχείου Αιγάλεω. Σεβόμενοι το πράσινο της πόλης μας και με στόχους αύξησής του για κάθε ένα δέντρο που επισημαίνετε να κοπεί θα φυτεύονται άλλα.
• Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός για την κάμπια των πεύκων κατά τις νυχτερινές ώρες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου και τις προδιαγραφές ασφάλειας χρήσης χημικών ουσιών, όπως αυτές ορίζονται από το νόμο.
Η προστασία του πρασίνου είναι βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας για το πράσινο, ειδικά στα αστικά κέντρα, μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Πρασίνου στο τηλέφωνο: 2105822368.

copyrights © 2019 Evolution Projects