Το Χαϊδάρι ζωγραφίζει καλύτερα (εντός και εκτός των τοιχών)

25-05-2010

Δύο μικρά παιδιά του Πνευματικού μας Κέντρου έτυχαν τιμητικής διάκρισης και βραβείου στον πρόσφατο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που έγινε στην πόλη Λίντισε της Τσεχίας.

Πρόκειται για την 8χρονη Εβελίνα Πάντα και τον 12χρονο Νικήτα Θεοδωρόπουλο, κατοίκους Χαϊδαρίου και σπουδαστές στο Πνευματικό Κέντρο του Δάσους και στη Στέγη Πολιτισμού (ΠΡΩΗΝ ΝΕΛΕ).
Το γεγονός έκανε υπερήφανες τις δύο δασκάλες Χάρις Γερογιάννη (Δάσος) και Σύλβια Πίκουλα (ΝΕΛΕ) που διδάσκουν τα μυστικά της ζωγραφικής στο Πνευματικό μας Κέντρο.
Παράλληλα δύο ακόμη δικά μας παιδιά, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, πήραν βραβείο για τη συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής που έγινε από 5 έως 14 Δεκεμβρίου 2009 στη Στέγη Πολιτισμού με θέμα την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη μας.
Το 2ο βραβείο απέσπασε ο Δημήτρης Λύκος και το 3ο η Μυρτώ Μαντζίλα. Και τα δύο παιδιά φοιτούν στο Πνευματικό μας Κέντρο.
Σημειώνουμε ότι η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σοφία Δημητρίου ευχαρίστησε τον Δήμο Χαϊδαρίου για την διάθεση του χώρου και του εξοπλισμού προκειμένου να γίνει η έκθεση.

 

copyrights © 2020 Evolution Projects