Εντυπωσίασαν τα μικρά «ΠΛΕΙΑΔΑΚΙΑ»

16-06-2011

Οι μικροί μας φίλοι για άλλη μια φορά ενθουσίασαν το κοινό, με τις μουσικές, χορευτικές αλλά και θεατρικές τους ικανότητες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ).


 

Οι δάσκαλοι του μουσικού τμήματος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Φραγκίσκα Βελέντζα και Δημήτρης Πετρίδης, έδωσαν την ευκαιρία στους εκκολαπτόμενους μουσικούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στο πλήθος που κατέκλυσε την αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού.
Η κ. Μαριάννα Καστανία, δασκάλα του θεατρικού τμήματος, βοήθησε τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι να μοιράσουν στον κόσμο αγάπη και τέχνη, παρουσιάζοντας μια καταπληκτική παράσταση « ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ !!! ». Έτσι τα μικρά «Πλειαδάκια» σε μια δύσκολη εποχή αναζήτησης έστειλαν μήνυμα ζωής ενός εσωτερικού φωτός που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Η αυλαία έκλεισε με το τμήμα Παραδοσιακών Χορών που διδάσκει η κ. Βικτωρία Δώκου σε μια παράσταση με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, άψογα και με πολύ χάρη εκτελεσμένους, από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, δίνοντας έτσι στη βραδιά, γεύση από Ελλάδα!

copyrights © 2020 Evolution Projects