Κόμικς και Κατερίνα Στικούδη στο Φεστιβάλ Νεολαίας

07-09-2011

Πρωτότυπα κόμικς Ελλήνων δημιουργών και μουσικές συναυλίες, αποτελούν τα συστατικά του εφετινού φεστιβάλ νεολαίας, που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου το διήμερο 10 & 11 Σεπτέμβρη.
Ο Δήμος πρωτοπορεί, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν από κοντά το θαύμα της «9ης τέχνης» (ΚΟΜΙΚΣ) εκθέτοντας έργα καταξιωμένων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών.

 

Οι δημιουργοί που θα πάρουν μέρος είναι : Πέτρος Ζερβός , Γιώργος Γούσης , Γιάννης Μητσομπόνος και Παναγιώτης Πανταζής.
Συναυλίες θα δοθούν, το Σάββατο 10/09, από ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα και την Κυριακή 11/09, από τους ΝΕΒΜΑ με την συμμετοχή της Κατερίνας Στικούδη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Θέατρο (Πάρκο Ιστορικής Μνήμης), δίπλα στο Στρατοπέδο Χαϊδαρίου, στις 8:30 το βράδυ.

Συγκεκριμένα από τις 12 Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσει η γραμμή 803, ενώ όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ενώπιον της αντιπροσωπείας του Δήμου μας, που τον επισκέφθηκε, θα επανεξετάσει και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των 2 γραμμών (804 & 812), που συνδέουν το Δαφνί με τον Πειραιά και την Αθήνα.

Η δέσμευση αυτή του κ. Δημητρίου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΣΑ, αποτελεί ένα θετικό βήμα, αλλά κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία, που υπέστησαν αιφνιδιαστικά οι πολίτες του Χαϊδαρίου.

Ήδη προγραμματίζεται η σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για το εν λόγω θέμα, ενώ όλοι παραμένουμε σε θέση ετοιμότητας, για δυναμικές κινητοποιήσεις, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου, που επισκέφθηκε τον κ. Δημητρίου, συγκροτούσαν, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημήτρης Τσατσαμπάς και Κωνσταντίνος Ασπρογέρακας και από τους τοπικούς συλλόγους η Ζωή Καλογεροπούλου από την Αφαία, η Ευαγγελία Φανού από το Δαφνί, ο Στράτος Καπετανίδης από το Δάσος, και ο Νίκος Καρούνης από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Η αντιπροσωπεία μας γνωστοποίησε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με την οποία όλες οι παρατάξεις ζητούν την άμεση επαναλειτουργία των γραμμών (802, 803, 804 & 812), γιατί η διακοπή τους δημιουργεί ήδη τεράστια προβλήματα στη μετακίνηση των κατοίκων της πόλης μας και παράλληλα απαίτησε την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects