Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας

23-04-2012
30ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας
18ος Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Μουσικής
Οργάνωση: Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Βαλεντίνος Στεφάνωφ
Η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» αναγγέλλει την διοργάνωση του 30ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας στα πλαίσια του οποίου θα διενεργηθεί ο 18ος Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Μουσικής, από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου 2012 στην Πρέβεζα.


 

Οργανωτική Επιτροπή

· Απόστολος Αντωνίου, πρόεδρος
· Νικόλαος Κίκερης, αντιπρόεδρος
· Χριστίνα Κίτσου, γενική γραμματέας
· Βασιλική Σαρρή, ταμίας
· Μηνάς Σορόκας, μέλος
· Παυλίνα Σταυριανάκη, μέλος
· Κοσμάς Κορωναίος, μέλος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Βαλεντίνος Στεφάνωφ

Ταυτότητα του 30ου Δ. Χ. Φ. Πρέβεζας

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας ανοίγει για 30η συνεχόμενη φορά την αυλαία του. Για 18η συνεχή χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Μουσικής (Δ. Δ. Θ. Μ.). Ο 18ος Δ. Δ. Θ. Μ. έχει σαν σκοπό την καθιέρωση και εδραίωση του θεσμού, με στόχο την προαγωγή της χορωδιακής μουσικής, την ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου και την καλλιέργεια του μουσικού αισθήματος.
Περίπου 300 χορωδίες από όλον τον κόσμο έχουν κατά καιρούς συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του, ενώ κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες από την Ελλάδα κι όλον τον κόσμο έχουν κατά καιρούς κοσμήσει το πάνελ της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του. Σήμερα, συγκαταλέγεται ως ένα από τα εγκυρότερα φεστιβάλ και διαγωνισμούς στην Ευρώπη με διεθνή ακτινοβολία και κύρος.
 
Σημεία ιδιαίτερης προσοχής
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει οριστικά την 15η Μαΐου 2012.
Στον 18ο Δ. Δ. Θ. Μ. μπορούν να λάβουν μέρος μόνο ερασιτεχνικές χορωδίες (αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει και για τους μαέστρους).
Οι εκδηλώσεις του διαγωνιστικού μέρους πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μ. Πρέβεζας, ενώ οι υπόλοιπες φεστιβαλικές εκδηλώσεις γίνονται σε διάφορα σημεία της πόλης μας, όπως το Δημοτικό Κηποθέατρο, το Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης, το Θέατρο Βράχων στο Νταμάρι του Αγίου Θωμά, κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα συνημμένα αρχεία.

Γενικοί Όροι.  

Αίτηση συμμετοχής - εκτός διαγωνισμού

Αίτηση συμμετοχής

Φόρμα διαμονής

copyrights © 2020 Evolution Projects