"Πράσινο φως" για ένα νέο πάρκο στο Χαϊδάρι

04-11-2011
 
Μεγάλη επιτυχία για το Χαϊδάρι, τη Δημοτική Αρχή αλλά ιδιαίτερα τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αποτελεί η προέγκριση ποσού 600.000 ευρώ για την υλοποίηση χώρου πρασίνου στο οικοδομικό τετράγωνο 65Γ εμβαδού 1.000 τετραγωνικών μέτρων (είναι ο χώρος που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας).
Πρόκειται για πόρους που εκταμιεύονται από το λεγόμενο «Πράσινο Ταμείο» που έχει δημιουργηθεί μετά τη ρύθμιση των ημιυπαιθρίων.
 

 

Οι Δήμοι έστειλαν προτάσεις για διάφορα τεχνικά έργα. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου υπέβαλαν αρκετές μελέτες για έργα υποδομής και ανάπλασης και από αυτά οι αρμόδιες αρχές σε πρώτη φάση επέλεξαν και ενέκριναν την υλοποίηση του πάρκου στο Ο.Τ. 65Γ. Το κονδύλι που προεγκρίθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα στο Δήμο Χαιϊδαρίου, είναι 600.000 ευρώ.
Τόσο ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας, όσο και η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Καμπόλη, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αποδοχή της πρότασης αλλά και την αισιοδοξία τους πως τους επόμενους μήνες θα υιοθετηθούν από τις Αρχές και άλλες μελέτες-προγράμματα του Δήμου Χαϊδαρίου και θα διεκδικηθούν ακόμη μεγαλύτερες αποζημιώσεις.
Το επόμενο στάδιο είναι να ρυθμιστούν νομικής και τεχνικής φύσεως θέματα και να αρχίσουν οι εργασίες.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects