Αναβάθμιση και επισκευές σε 17 σχολικά συγκροτήματα

11-11-2011

Γόνιμος κρίθηκε ο διαγωνισμός που προκήρυξε ο Ο.Σ.Κ. και πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση 17 σχολικών μονάδων του Δήμου Χαϊδαρίου - Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού, 904.000 ευρώ.

 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και δεν θα σταματούν ούτε τα Σαββατοκύριακα καθώς υπάρχει σχετικός όρος στη σύμβαση. Η εργολαβία θα επεκταθεί έως το καλοκαίρι.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν το 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό και 1ο Νηπιαγωγείο, το 3ο Δημοτικό, το 4ο Δημοτικό, το 6ο Δημοτικό, το 7ο Δημοτικό και 7ο Νηπιαγωγείο, το 8ο Δημοτικό, το 9ο Δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο, το 4ο Γυμνάσιο, το 5ο Γυμνάσιο, το 6ο Γυμνάσιο, το 7ο Γυμνάσιο, το 6ο ΣΕΚ και ΙΕΚ και το 3ο Λύκειο.

 

Έργα και στις οδούς Κορινθίας και Νάξου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στην οδό Κορινθίας ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες στην οδό Νάξου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι βελτιώσεις στην οδό Ιερού Λόχου.

Οι εργασίες ανάπλασης γίνονται με οικολογικά υλικά ενώ τα έργα δεν επιβαρύνουν τον Δημοτικό προϋπολογισμό καθώς έχουν ενταχθεί σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects