Δελτίο τύπου Δημοτικής Αρχής για τα έργα στην οδό Ρίμινι

09-09-2015

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει τις προσπάθειες της, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, έλλειψης μόνιμου τεχνικού προσωπικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, για την συντήρηση και αποκατάσταση των υποδομών της πόλης μας.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση πλακών στο πεζοδρόμιο της οδού Ρίμινι, κατά μήκος και μπροστά από το Αττικόν Νοσοκομείο. Ταυτόχρονα προχωράμε στη κατασκευή του στεγάστρου στη στάση του λεωφορείου και στον καθαρισμού του άλσους.
Η συγκεκριμένη περιοχή είχε παραμεληθεί και είχε αφεθεί στην μοίρα της, από τότε που φτιάχτηκε το Νοσοκομείο, με ευθύνη των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και του Κράτους συνολικά, προκαλώντας τεράστια προβλήματα και κινδύνους για τους κατοίκους της Γρηγορούσας αλλά και στους πεζούς που κατευθύνονταν στο Νοσοκομείου. Οι εργασίες γίνονται από την αυτεπιστασία του Δήμου μας, μειώνοντας το κόστος κατασκευής στο ελάχιστο.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του Χαϊδαριώτη, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects