Επαναλειτουργεί η γραμμή 803

07-09-2011

 

- Επανέρχεται σε λειτουργία η γραμμή 803 (Δάσος-Χαϊδάρι-Πειραιά) από τις 12 Σεπτεμβρίου

- Είμαστε στις επάλξεις του αγώνα διεκδικώντας την επαναλειτουργία και των υπόλοιπων γραμμών

- Διεκδικούμε επιπλέον την προέκταση της διαδρομής του 811 από το Δαφνί στην περιοχή της Αφαίας

 

Η δυναμική αντίδραση του Δήμου μας μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και των κοινωνικών φορέων του Δήμου, έφερε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, όσον αφορά τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, που ξαφνικά, μέσα στο κατακαλόκαιρο, η διοίκησή του αποφάσισε να καταργήσει (από τις έξι γραμμές της Δυτικής Αθήνας που διακόπηκαν οι τέσσερις εξυπηρετούσαν περιοχές του Δήμου Χαϊδαρίου)!

Συγκεκριμένα από τις 12 Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσει η γραμμή 803, ενώ όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ενώπιον της αντιπροσωπείας του Δήμου μας, που τον επισκέφθηκε, θα επανεξετάσει και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των 2 γραμμών (804 & 812), που συνδέουν το Δαφνί με τον Πειραιά και την Αθήνα.

Η δέσμευση αυτή του κ. Δημητρίου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΣΑ, αποτελεί ένα θετικό βήμα, αλλά κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία, που υπέστησαν αιφνιδιαστικά οι πολίτες του Χαϊδαρίου.

Ήδη προγραμματίζεται η σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για το εν λόγω θέμα, ενώ όλοι παραμένουμε σε θέση ετοιμότητας, για δυναμικές κινητοποιήσεις, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου, που επισκέφθηκε τον κ. Δημητρίου, συγκροτούσαν, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημήτρης Τσατσαμπάς και Κωνσταντίνος Ασπρογέρακας και από τους τοπικούς συλλόγους η Ζωή Καλογεροπούλου από την Αφαία, η Ευαγγελία Φανού από το Δαφνί, ο Στράτος Καπετανίδης από το Δάσος, και ο Νίκος Καρούνης από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Η αντιπροσωπεία μας γνωστοποίησε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με την οποία όλες οι παρατάξεις ζητούν την άμεση επαναλειτουργία των γραμμών (802, 803, 804 & 812), γιατί η διακοπή τους δημιουργεί ήδη τεράστια προβλήματα στη μετακίνηση των κατοίκων της πόλης μας και παράλληλα απαίτησε την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects