Διάθεση προϊόντων 3-3-2013

07-03-2013

  

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τρίτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Επίσης εξυπηρετήθηκαν και δημότες οι οποίοι δεν είχαν προβεί σε παραγγελίες, καθώς οι ποσότητες των προϊόντων που διέθεσαν οι παραγωγοί ήταν αρκετές για να τους καλύψουν. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη.
Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 26 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, όσπρια, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, ελιές, ξύδι, τσίπουρο, ρακόμελο, κρασί, γλυκά κουταλιού, σταφίδες, πετιμέζι.
Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 400 κιλών, από τα προαναφερθέντα προϊόντα.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει τους δημότες πως η επόμενη δράση διάθεσης προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects