Διάθεση προϊόντων 31-3-2013

03-04-2013

πατήστε εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τέταρτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου.
 

Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Επίσης εξυπηρετήθηκαν και δημότες οι οποίοι δεν είχαν προβεί σε παραγγελίες, καθώς οι ποσότητες των προϊόντων που διέθεσαν οι παραγωγοί ήταν αρκετές για να τους καλύψουν. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη.
Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 20 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, όσπρια, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, ξύδι, χαλβάς, ταχίνι, γλυκά κουταλιού, σταφίδες, πετιμέζι.
Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 300 κιλών, από τα προαναφερθέντα προϊόντα.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει τους δημότες πως η επόμενη δράση διάθεσης προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects