Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες

19-10-2015

Ευχαριστούμε όλους τους μαζικούς φορείς. Τα σχολεία και τους συμπολίτες μας που από το υστέρημα τους πρόσφεραν είδη ρουχισμού και τροφίμων για του πρόσφυγες, μετά από έκκληση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου να συμβάλλουν στην έμπρακτη αλληλεγγύη, με την εξασφάλιση υλικής βοήθειας και στήριξης των προσφύγων. Η ανταπόκριση των δημοτών του Χαϊδαρίου είναι μεγάλη και ήδη έχουν μαζευτεί πολλά είδη ρουχισμού και κουβέρτες και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Η προσπάθεια συνεχίζεται ρίχνοντας το βάρος στην συγκέντρωση τροφίμων (κονσέρβες, γάλατα μεγάλης διάρκειας, παιδικές τροφές κ.α), ειδών υγιεινής και φαρμάκων, κυρίως για παιδιά, αφού η ανάγκη για αυτά είναι μεγάλη εξαιτίας των προβλημάτων στέγασης και σίτισης που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες.
Παρακαλούμε όλους όσοι έκαναν το βήμα να συνεισφέρουν και όσους το σκέφτονται, παρά τις καθημερινές δυσκολίες που προκαλεί σε όλους μας η κρίση και τα μνημόνια, να αναλογιστούν την τραγωδία αυτών των ανθρώπων, παιδιών και γερόντων. Η παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνει ο Δήμος μας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου (ισόγειο Δημαρχείου): 2132047266- 2132047267

copyrights © 2020 Evolution Projects