Βράβευση επιτυχόντων μαθητών

21-12-2018

Μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας από τα Λύκεια και το ΕΠΑΛ του Δήμου Χαϊδαρίου, βραβεύτηκαν την Παρασκευή 21/12.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη από κόσμο Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με το Δήμαρχο να εύχεται στους μαθητές καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους.

Απονέμοντας τα βραβεία στους μαθητές, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, τόνισε πως η νέα γενιά θα πρέπει «να μορφώνεται, να σπουδάζει, να παίρνει γνώσεις για να τις χρησιμοποιεί για το καλό της ανθρωπότητας και να προχωράει στην ζωή της. Θέλουμε μια νεολαία που θα είναι στο προσκήνιο, που θα δημιουργεί, θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον». Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια και στους γονείς, που με κόπους και θυσίες στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών.

Μαζί με το Δήμαρχο απένειμαν βραβεία οι Αντιδήμαρχοι Ν. Καραγιάννης, Ν. Δαουάχερ, Π. Μοσχονάς, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Δίνοντας με τη σειρά τους ευχές για καλή σταδιοδρομία!

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

copyrights © 2019 Evolution Projects