Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Χαϊδαρίου

23-01-2019

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο Δήμος Χαϊδαρίου στη γεμάτη από εργαζόμενους, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Επικεφαλείς των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές και Στελέχη του Δήμου και αρκετοί εργαζόμενοι από όλες τις υπηρεσίες.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ειρήνη και συναδέλφωση στου λαούς της περιοχής, υγεία και προκοπή στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες.

Στη συνέχεια, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη δικαίωση των εργαζομένων για τον 13ο και 14ο μισθό πού άδικα κόπηκε από τους αντιλαϊκούς νόμους που είχαν ψηφιστεί και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Τόνισε, ότι πάντα η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων γιατί είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν έπειτα από χρόνιους σκληρούς αγώνες και είναι οξύμωρο να γυρνάμε 50 και 60 χρόνια πίσω, σε επίπεδο δικαιωμάτων!

Τέλος, ανακοίνωσε την παραλαβή των δύο (2) πρώτων - από τα τέσσερα (4) συνολικά- απορριμματοφόρα που θα συμπληρώσουν αποφασιστικά τον ελλιπή στόλο των οχημάτων καθαριότητας, συμβάλλοντας έτσι στη ριζική βελτίωση στον τομέα της καθαριότητας. Προηγήθηκε η παραλαβή ενός (1) φορτωτή, ενός (1) σαρώθρου (σκούπα καθαριότητας), ενός (1) φορτηγού, ενώ σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί και το πλυντήριο κάδων.

Πρόκειται για μία διαδικασία μακρόχρονη που ολοκληρώνεται ξεπερνώντας το τέρας της γραφειοκρατίας που τη συνόδευε. Πλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να μιλάμε για τελείως διαφορετικές δυνατότητες στην περισυλλογή των απορριμμάτων και στην καθαριότητα των Δημόσιων Χώρων!

Παράλληλα όμως, για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή χρειάζεται η συμβολή όλων μας. Παρακαλούνται οι δημότες να τηρούν τον κανονισμό καθαριότητας και να εναποθέτουν τα απορρίμματα μόνο εντός των κάδων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

copyrights © 2020 Evolution Projects