Το αμαξοστάσιο του Δήμου Χαϊδαρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός. Οι πρώτες ενέργειες της νέας Διοίκησης στον τομέα της Καθαριότητας.

06-09-2019

Το αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 5/9 στο ξεκίνημα της πρωινής βάρδιας ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μόρφη Σάββα και τον Γ.Γ. του Δήμου Λευτέρη Καστανάκη. Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους εργαζόμενους για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας. Όπως είπε, η  βελτίωση των υπηρεσιών Καθαριότητας στο Χαϊδάρι είναι πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης και ζήτησε να εργαστούν εντατικά όλοι μαζί, Διοίκηση και υπηρεσιακά στελέχη, για αυτό τον σκοπό.

Τις προηγούμενες ημέρες κατόπιν  εντολής του Δημάρχου απομακρύνθηκαν από διάφορα σημεία οι προεκλογικές αφίσες που είχαν παραμείνει από τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και δημιουργούσαν μια αρνητική εικόνα στην πόλη.

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου συνεργείο του Δήμου παρουσία του Δημάρχου και του Εντεταλμένου Συμβούλου Πρασίνου Γιώργου Βελέντζα παρενέβη άμεσα για την απομάκρυνση ενός μεγάλου κλαδιού δέντρου που είχε πέσει στην οδό Αγίας Μαρίνας.

Ενώ  χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μηχανήματα και φορτηγό του Δήμου πραγματοποίησαν εργασίες απομάκρυνσης ξερών κλαδιών και παλαιών κάδων από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.  

copyrights © 2020 Evolution Projects