Ανακοινώσεις

Ομόφωνο και βροντερό «ΟΧΙ» από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη λειτουργία Μονάδας ΟΚΑΝΑ στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

06-03-2012

Με επιστολή του προς τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ αλλά και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «ΔΡΟΜΟΚΑΊΤΕΙΟ», ο Δήμος Χαϊδαρίου τους καλεί να επανεξετάσουν την απόφαση, για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας χορήγησης υποκατάστατων (μεθαδόνης), εντός του χώρου του Νοσοκομείου, αναθεωρώντας, στην ουσία, την μέχρι πρότινος, στάση τους.
 

Σχεδιασμός δράσης Δήμου Χαϊδαρίου για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό

09-02-2012

Με δεδομένη την εμφάνιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, τα οποία εμφανίζονται τη χειμερινή περίοδο, η Υπηρεσία Καθαριότητας δρομολόγησε πρόγραμμα συντονισμένων έργων και δράσεων που θα συμβάλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Τα έργα και οι δράσεις που θα κινήσει η Υπηρεσία για έγκαιρη προετοιμασία και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από έντονες χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο είναι τα εξής:
 

Ψήφισμα της Π.Ε.Δ.Α. για τα έσοδα των Δήμων

07-12-2011

Το Δ.Σ της Π.Ε.Δ.Α εμμένει στις πάγιες θέσεις της Αυτοδιοίκησης ότι ουδεμία μείωση των εσόδων της είναι πλέον ανεκτή.

Ζητά από την Κ.Ε.Δ.Ε να συγκαλέσει εντός του Ιανουαρίου έκτακτο συνέδριο για το Θέμα των οικονομικών των Δήμων.

Σας παραθέτουμε το ψήφισμα της 5ης Δεκεμβρίου 2011
 

Επιτέλους, το ΜΠΛΟΚ 15 γίνεται Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

24-10-2011

Οι προσπάθειες χρόνων της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια παίρνουν σάρκα και οστά. Το κτίριο «Μπλοκ 15» του πρώην στρατοπέδου «Καραϊσκάκη» στο Χαϊδάρι, το οποίο την περίοδο της Κατοχής 1941-1944 χρησιμοποιήθηκε από τα γερμανικά στρατεύματα ως χώρος φυλάκισης και βασανισμού αγωνιστών-πατριωτών, επιτέλους γίνεται Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης!

 

Ποδηλατοβόλτα και Βραδυπορεία

04-10-2011
κάντε κλικ στην εικόνα
Με ολόκληρο το σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο ποδήλατο, το Χαϊδάρι καλωσόρισε τον Οκτώβριο.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου έγινε στο Παλατάκι πρωτότυπος αγώνας βραδυπορείας με ποδήλατο και οι δύο τελευταίοι ακολουθώντας το ρητό «πήγαινε αργά για να φθάσεις γρήγορα», επιβραβεύτηκαν παίρνοντας ως έπαθλο από ένα ποδήλατο. Άλλοι τρεις μικροί ποδηλάτες που τερμάτισαν στην προτελευταία θέση, εξασφάλισαν μια ετήσια συνδρομή στον Δημοτικό Οργανισμό.

Κυριακάτικη βόλτα με ποδήλατο

27-09-2011

Tην Κυριακή 2 Οκτώβρη, ώρα 9:30 οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, & ο ΑΣΔΑ (Υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης & Διατροφής του ΥΠΥΚΑ) διοργανώνουν πρωινή κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα στους δρόμους των τριών Δήμων με σκοπό την προώθηση της ποδηλατοκίνησης ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης & άθλησης.

Καθαρισμός της Λεωφόρου Αθηνών το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

23-09-2011

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το δήμο Χαϊδαρίου θα επιχειρήσουν καθαρισμό στη λεωφόρο Αθηνών, από το ύψος της Μονής Δαφνίου έως τη γέφυρα της λεωφόρου Σχιστού. Η δράση θα περιλαμβάνει καθαρισμό από σκουπίδια, πλαστικά και παράνομες αφίσες. Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του οικισμού της αρχαίας Αφαίας

Επαναλειτουργεί η γραμμή 803

07-09-2011

 

- Επανέρχεται σε λειτουργία η γραμμή 803 (Δάσος-Χαϊδάρι-Πειραιά) από τις 12 Σεπτεμβρίου

- Είμαστε στις επάλξεις του αγώνα διεκδικώντας την επαναλειτουργία και των υπόλοιπων γραμμών

- Διεκδικούμε επιπλέον την προέκταση της διαδρομής του 811 από το Δαφνί στην περιοχή της Αφαίας

 

Αντιδραση της ΤΕΔΚΝΑ στην απόφαση του ΟΑΣΑ.

09-08-2011

Στην φωνή διαμαρτυρίας των κατοίκων του Χαϊδαρίου αλλά και πολλών άλλων φορέων για την απόφαση του ΟΑΣΑ να διακόψει τις λεωφορειακές γραμμές του Χαϊδαρίου προστέθεικε η αντίδραση της ΤΕΔΚΝΑ.
Με επιστολή που υπογράφει ο Πρόεδρός της, Δημήτρης Καλογερόπουλος, διευκρινίζει ότι δεν θα δεχθεί την αυθαίρετη απόφαση του ΟΑΣΑ για διακοπή πολλών λεωφορειακών γραμμών σε όλο το λεκανοπέδιο.
Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Καλογερόπουλου προς τον ΟΑΣΑ έχει ως εξής.

Μέγα Πλήθος - Μέγα Πάθος

02-06-2011

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

copyrights © 2019 Evolution Projects