Ανακοινώσεις

Αντεργατική η μείωση αποδοχών των σχολικών καθαριστριών

14-10-2015

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Νίκος Καραγιάννης, θέτει το ζήτημα των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών και το γεγονός της μείωσης των αποδοχών τους, κατά 10%.
Παραθέτοντας τα εξής:
«Με πολύ μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε εγγράφως, από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ (Φορέας Εποπτευόμενος από τον Υπουργείο Παιδείας), ότι το εγκεκριμένο ποσό της δαπάνης για την χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, που αφορά τις αποδοχές των συμβασιούχων Σχολικών Καθαριστριών, για το διδακτικό έτος 2015 – 2016 είναι μειωμένο σε σχέση με το περυσινό κατά 10%.

 

ευχαριστίες

12-06-2015

Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σχεδιάζει δράσεις και προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα και να στηρίξει τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά τους εξαιτίας της μεγάλης ανεργίας, της αύξηση των χρεών των νοικοκυριών τους, την όλο και πιο διευρυμένη ακραία φτώχεια, την αύξηση των ανισοτήτων, τον όλο και μεγαλύτερο κοινωνικό αποκλεισμό από το σύστημα υγείας – ψυχικής υγείας – κοινωνικής προστασίας.
Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται και σε εθελοντές κατοίκους που με την αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά τους συμμετέχουν αθόρυβα στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων.
Στα πλαίσια αυτής της κοινής προσπάθειας Δήμου και εθελοντών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας Παπαχρήστου Μαρία και Καρίτζη Αργύριο για την άμεση ανταπόκριση τους, στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου, παραχωρώντας οικία που είχαν για να μείνει πολύτεκνη οικογένεια συνδημοτών μας, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στέγασης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την πόλη μας και προβάλλοντας την αλληλεγγύη ως κάτι έμπρακτο.
Ο Αντιδήμαρχος
Ναουάφ Δαουάχερ

 

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος επισκέφτηκε την Δεύτερα 11/5/2015 τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ

14-05-2015

Τη Δευτέρα 11/5/2015 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μόσχο Χουδελούδη επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν την νέα Γενική τους Συνέλευση, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

 

Επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή της Αστυθέα

04-02-2015

Σήμερα Τρίτη 3-2-2015, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Βαρυτιμιάδη και τον υπεύθυνο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Νίκο Νικολακόπουλο επισκέφτηκαν την περιοχή της Αστυθέας, ώστε να διαμορφώσουν σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων της συνοικίας από της πλημμύρες.
Εκτιμήθηκε ότι πρέπει να γίνουν μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις (άμεσες και μακροπρόθεσμες) για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.
 

Συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου με απεργούς της εταιρίας 3Ε (coca-cola)

21-10-2014

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των απεργών εργαζομένων της coca-cola 3Ε που για 13 μήνες αγωνίζονται με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων και την παραγωγική επαναλειτουργία του εργοστασίου.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος αναφέρθηκε στον πολύμηνο σημαντικό αγώνα 13 μηνών των απεργών, με αίτημα την επαναπρόσληψη τους και την παραγωγική επαναλειτουργία όλων των εργοστασίων.
Τονίζοντας ότι:

χορεύουμε όλοι μαζί για τη μικρή μας Ιωάννα

08-04-2014

Επιστολές Δημάρχων για τη σχεδιαζόμενη δημιουργία στρατοπέδων φύλαξης μεταναστών

27-03-2014

Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας

13-02-2014

Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος ΤΟΠΣΑ Αφαία που σκοπό έχουν την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους.
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Αφαία στην οποία μετέχει ο Δήμος Χαϊδαρίου και ο Δήμος Περιστερίου έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής στήριξης των ανέργων με στόχο την προώθησή τους στην αγορά εργασίας και τη διατήρηση της απασχολισημότητάς τους.
 

Επιστολή παρέμβασης του Δημάρχου στον ΟΑΣΑ για αλλαγές στα δρομολόγια 811 και 803

08-01-2014
διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου    
δείτε εδώ    την πρόταση τροποποίησης της λεωφοριακής γραμμής 811
δείτε εδώ    την πρόταση τροποποίησης της λεωφοριακής γραμμής 803

 

Σχεδιασμός δράσης Δήμου Χαϊδαρίου για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις & παγετό

06-11-2013

Με δεδομένη την εμφάνιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, τα οποία εμφανίζονται τη χειμερινή περίοδο, η Υπηρεσία Καθαριότητας δρομολόγησε πρόγραμμα συντονισμένων έργων και δράσεων που θα συμβάλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Τα έργα και οι δράσεις που θα κινήσει η Υπηρεσία για έγκαιρη προετοιμασία και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από έντονες χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο είναι τα εξής:
 

copyrights © 2020 Evolution Projects