Ανακοινώσεις

Επιστολή Δημάρχου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Σγουρό

27-09-2013

Κύριε Γενικέ,

Σοβαρό και κατεπείγον πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, λόγω της απένταξης από το Π.Ε.Π Αττικής 2007-2013, του έργου που αφορά στην κατασκευή τριών ανισόπεδων κόμβων στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά, που έχει ως φορέα υλοποίησης το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.
Ειδικότερα:
Όπως πληροφορηθήκαμε, έπειτα από σχετική απόφασή σας, το εν λόγω έργο απεντάχθηκε «λόγω αδικαιολόγητων καθυστερήσεων, που αντιβαίνουν στους όρους της απόφασης ένταξής του, στο Πρόγραμμα».
 

 

διαβάστε το πλήρες έγγραφο 

Ενημέρωση για δράσεις κατά της ενδοχολικής βίας

10-09-2013

Αγαπητοί γονείς,

Η βία μεταξύ των μαθητών στα σχολεία έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας και θεωρείται πλέον κοινωνικό πρόβλημα.
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β'ΒΑΘΜΙΑΣ 

το "πλοίο της αγάπης" έδεσε στο Χαϊδάρι

02-05-2013

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη συνέπεια, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, η πρώτη παράδοση τροφίμων από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο Δήμο Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων με κοινό στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας.
Τα δέματα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών έφτασαν στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου το πρωί της Μ. Πέμπτης και άρχισε αμέσως η διανομή τους στους δικαιούχους του προγράμματος που είναι 120 οικογένειες με παιδιά που στερούνται την αγορά βασικών καταναλωτικών αγαθών.
 

Διάθεση προϊόντων 28-04-2013

30-04-2013

πατήστε εδώ για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για πέμπτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 28 Απριλίου

Αγώνας "ALL STAR" Μπάσκετ

16-04-2013
Καλάθι στην αλληλεγγύη.
Αγώνας "ALL STAR" Μπάσκετ με συμμετοχή βετεράνων αθλητών μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας και πολιτικούς.
Μπες στο... παιχνίδι.
Σκοπός του "1ου τουρνουά μπάσκετ Αγάπης και Αλληλεγγύης" είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους άνεργους και άπορους συνδημότες μας και για να στηριχθεί το "Κοινωνικό Παντοπωλείο".
Για αυτό το λόγο αντί για εισιτήριο φέρνουμε όλοι τρόφιμα. Ένα πακέτο ρύζι ή μακαρόνια ή γάλα που θα φέρουμε όλοι, αποτελεί μήνυμα ανθρωπιάς στις δύσκολες στιγμές που περνάνε εκατοντάδες συνάνθρωποί μας και ενισχύει την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου.
 
Ακόμα και η πιο μικρή συνεισφορά έχει σημασία.
Μη μένεις αμέτοχος.
Ο αθλητισμός ενώνει.

Διάθεση προϊόντων 31-3-2013

03-04-2013

πατήστε εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τέταρτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου.
 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

26-03-2013
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
1. Εκφράζει την αντίθεση του στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, για την επί της ουσίας , κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
2. Ζητάει από το Κράτος, να υπάρξει εξαίρεση από τους περιορισμούς της δημοσιονομικής πολιτικής, τόσο των κοινωνικών δομών, όσο και των εργαζομένων σ΄αυτές, ώστε να μπορέσει έτσι να δημιουργηθεί σε μόνιμη βάση, ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, που θα στηρίξει ουσιαστικά τον ανήμπορο πολίτη.
3. Απαιτεί να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα και θα εξασφαλίζει ένα πλαίσιο σταθερής και μόνιμης εργασίας, για τους ήδη εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν προσληφθεί με τις διαδικασίες, που ορίζει το ΑΣΕΠ.
4. Ζητάει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων, μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και να εξασφαλιστούν παράλληλα, επιπλέον κονδύλια από το ΕΣΠΑ, τη στιγμή μάλιστα, που τεράστια ποσά, από αυτά, παραμένουν σήμερα αδιάθετα.
5. Ζητάει από τα Συλλογικά Όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ – ΠΕΔΑ), να μην αποδεχτούν τη διάλυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά να αντιδράσουν δυναμικά, αναλαμβάνοντας συντονισμένες δράσεις.               

διαβάστε το πλήρες κείμενο του Ψηφίσματος 

Διάθεση προϊόντων

26-03-2013

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, προχωρά στην 4η κατά σειρά διανομή προϊόντων, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντων της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 09:00 – 13.30, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Διάθεση προϊόντων 3-3-2013

07-03-2013

  

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τρίτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 3 Μαρτίου.

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

26-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στην συνεδρίαση της 18-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

και καταγγέλλει τις πολιτικές των Υπουργών Οικονομικών και εργασίας, που αποφάσισαν, εντελώς αβασάνιστα, τη μεταφορά και συγχώνευση:

 

copyrights © 2020 Evolution Projects