Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT II NeT – TOPIC

15-10-2009

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμμετέχει μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές Περιφερειακές πόλεις στο πρόγραμμα URBACT II NeT – TOPIC, το οποίο στοχεύει στην ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ πόλεων που δίνει την δυνατότητα συνεργασίας καθώς και στην εξεύρεση βέλτιστων πρακτικών σε μείζονες προκλήσεις.


Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Ευρωπαϊκές Περιφερειακές πόλεις που έχουν ανάγκη μετασχηματισμού με κοινά προβλήματα, όπως βιομηχανική παρακμή, εδαφικό κατακερματισμό από μια Εθνική οδό η μία μεγάλη σιδηροδρομική γραμμή καθώς και κοινωνική πόλωση.


Βρίσκονται κοντά στις μεγάλες πόλεις και έχουν την πρόθεση να μεταμορφώσουν την πόλη τους σε μια Ελκυστική Αστική Περιοχή με έμφαση στην Αειφόρο Ανάπτυξη και παράλληλα να διατηρήσουν και να αναπτύξουν την Πολιτιστική τους ταυτότητα.

ΟΧΙ από την Δημοτική Αρχή Μαραβέλια

03-09-2009

Σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για μετεγκατάσταση μονάδων ΟΚΑΝΑ στο ΨΝΑ ο Δήμος Χαϊδαρίου

 

   Την πλήρη αντίθεσή του προς κάθε κατεύθυνση εξέφρασε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας στην απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να εγκαταστήσει μονάδες απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ) στο Δαφνί.

Δημόσιος Απολογισμός

31-07-2009

Δήμος ανοικτός στους πολίτες


Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Μαραβέλια.

Η διαφάνεια, το μέτρο, η αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο όραμα για ένα καλύτερο Χαϊδάρι και την ρεαλιστική πρακτική καθώς και ο σεβασμός στους πολίτες είναι εκείνα τα στοιχεία που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή η σημερινή Διοίκηση που ανέλαβε την διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου και της πόλης.

copyrights © 2019 Evolution Projects