Ανακοινώσεις

Ανάρτηση Πινάκων κατάταξης και επιλογής προσωπικού, καθώς και πίνακες απορριφθέντων, της ΣME1/2018 Ανακοίνωσης μας

14-11-2018

Aνάρτηση Πινάκων Κατάταξης και επιλογής προσωπικού, καθώς και πίνακες απορριφθέντων (συνολικά 8 πίνακες), της Ανακοίνωσης ΣΜΕ 1/2018 που αφορά τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου συνολικά έξι (6) ατόμων

Πρακτικό Κατάρτισης Πινάκων της ΣΜΕ2/2018 ανακοίνωσης, κατόπιν ενστάσεως

12-11-2018

Πρακτικό Κατάρτισης Πινάκων της ΣΜΕ2/2018 Ανακοίνωσης, κατόπιν ενστάσεως

Ανακοίνωση ΣΜΕ1/2018

24-10-2018

αφορά τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά έξι (6) άτομα κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Υποβολή αιτήσεων: από Πέμπτη 25-10-2018 έως και Δευτέρα 5-11-2018.

Διαγωνισμός Προμήθειας Λιπαντικών

24-10-2018

Ο Δήμος Χαϊδαρίου διακηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια Λιπαντικών για την κίνηση μεταφορικών μέσων του Δήμου

ανακοίνωση υπηρεσίας καθαριότητας

29-07-2018

 Για μια ακόμη φορά, κάνουμε έκκληση στους κατοίκους να μην βγάζουν κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους.

Το εργοστάσιο υποδοχής και επεξεργασίας πρασίνου θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Παρασκευή 27/7/2018 μέχρι και την Κυριακή 5/8/2018, λόγω έργων συντήρησης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η αποκομιδή.

Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν -προς το παρόν- να καθαρίσουν την πόλη. 
Η συνεργασία Δήμου και Δημοτών όμως, είναι αυτή που θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, να γίνει πράξη η απόκτηση νέου στόλου οχημάτων καθαριότητας αφού ο σχετικός διαγωνισμός βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Χαϊδαρίου θα ενισχυθεί με: 
4 νέα απορριμματοφόρα
1 πλυντήριο κάδων
1 σκούπα
1 φορτηγό 
1 φορτωτή
Από την πλευρά των Δημοτών θα πρέπει:
- να μην αφήνουν σακούλες με σκουπίδια εκτός κάδων (αυτό παρατηρείται πολλές φορές και όταν οι κάδοι είναι άδειοι)
- για τα ογκώδη και τα κλαδέματα να τηλεφωνούν πρώτα στην υπηρεσία Καθαριότητας – Πρασίνου στα τηλ. 210-5818860 210-5822368 για προγραμματισμό άμεσης αποκομιδής
- να γίνεται σωστά ο διαχωρισμός μεταξύ απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων στους αντίστοιχους κάδους
- Οι χάρτινες συσκευασίες (κούτες) θα πρέπει να σπάνε και να διπλώνονται πριν τοποθετηθούν στους κάδους ανακύκλωσης
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

Επιστολή Δημάρχου Χαϊδαρίου προς τον ΟΑΣΑ

22-05-2018

 "Συγκοινωνιακό πρόβλημα στον Δήμο Χαϊδαρίου, ύστερα και από τις τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε ο ΟΑΣΑ, σε λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούσαν το σύνολο της πόλης"

διαβάστε το πλήρες έγγραφο  

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου

07-02-2018

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Τρίτη 6/2, του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο χώρο εγκατάστασης του εργολάβου που θα υλοποιήσει το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Αθηνών. Το εργοτάξιο βρίσκεται στο Δήμο μας στη συμβολή των οδών Κιλκίς και Λεωφόρου Αθηνών.

"ΟΧΙ στις κεραίες του θανάτου"

09-10-2017

 

 Σήμερα αποτρέψαμε τη 2η προσπάθεια να εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Φαβιέρου 30, από συνεργείο εργολάβου. Η υπόθεσή αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια και έχει οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ημερομηνία συζήτησης την 1η Νοεμβρίου.

Απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στο δίκαιο αγώνα των Συμβασιούχων στην Καθαριότητα

21-06-2017

   

 Η δημοσιοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού στέλνει τελεσίδικο μήνυμα. Χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας στέλνονται στην ανεργία. Για πολλούς από αυτούς τους αμφισβητείται προκλητικά ακόμα και η πληρωμή τους για δουλειά, που ήδη έχουν παράσχει. Στο Δήμο μας 46 εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας βρίσκονται ξαφνικά στο δρόμο.

Έκτακτο Δ.Σ. για την εξέλιξη με τους συμβασιούχους του Δήμου μας

19-06-2017

 Σε συνέχεια της ενημέρωσης και στην προσπάθεια που γίνεται για να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, για να μην απογυμνωθεί από προσωπικό η υπηρεσία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για τους συμβασιούχους της καθαριότητας»
 Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους, τα αθλητικά σωματεία και τους εξωραϊστικούς συλλόγους να δώσουν για ακόμα μία φορά το παρόν. Να συμβάλλουν ώστε να παρθεί πίσω αυτή η άδικη απόφαση και να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι στη θέση τους.
 Σας καλούμε την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 21:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects