Ανακοινώσεις

Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης των απολυμένων στα ΚΔΒΜ

10-03-2016

 Η κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για το κλείσιμο του έργου των ΚΔΒΜ στις 29 Φλεβάρη. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι οι 450 διοικητικοί εργαζόμενοι και χιλιάδες εκπαιδευτές ενηλίκων να μένουν άνεργοι, αντιμέτωποι μόνο με υποχρεώσεις (ΟΑΕΕ , φόρους κ.α).
Δομές οι οποίες λειτούργησαν στο πλαίσιο των δήμων και επιμόρφωσαν δωρεάν, χιλιάδες εκπαιδευόμενους, βάζουν λουκέτο. Στο Χαϊδάρι το ΚΔΒΜ φιλοξενούνταν στο κτήριο Γύζη και τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 120 εκπαιδευτικοί είχαν προσφέρει τις γνώσεις τους σε περισσότερους από 2200 συνδημότες μας, κυρίως ηλικιωμένους και ανέργους.

 

H Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου εκφράζει άμεσα και έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες

05-03-2016

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου κάνει έκκληση, για ακόμα μια φορα, σε όλους τους Χαϊδαριώτες να συμβάλλουν στην έμπρακτη αλληλεγγύη, με την εξασφάλιση υλικής βοήθειας και στήριξης των προσφύγων με κάθε τρόπο, καθώς η κατάσταση μέρα τη μέρα χειροτερεύει.

Παύση λειτουργίας υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

04-03-2016

Επιστολή του Δημάρχου προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για το ξαφνικό κλείσιμο του υποκαταστήματος Στρ. Καραϊσκάκη και Επαύλεως.

διαβάστε την επιστολή  εδώ

 

Κινητοποιήσεις Δήμου Χαϊδαρίου

15-02-2016

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, η συγκέντρωση υποδοχής και αλληλεγγύης των αγροτών, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, Σωματεία και μαζικοί φορείς.
Σε μια μαζική συγκέντρωση, εκατοντάδες Χαϊδαριώτες με τις μαζικές τους οργανώσεις έδωσαν μαζικό παρόν, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αγωνιζόμενη αγροτιά.
Συλλαλητήριο του Σαββάτου στις 11:00 στην Ομόνοια.

Αδέσποτα ζώα συντροφιάς

03-02-2016

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει, σύμφωνα με τα αρχεία του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) που τηρούνται για το Δήμο μας, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2015 έως 31/12/2015 ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο, του εθελοντές του Σωματείου καθώς και φιλόζωους Δημότες, έχουν φροντίσει για την περισυλλογή 253 αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Από αυτές οι 64 αφορούσαν επαναεισαγωγές.
Οι περισυλλογές αυτές αφορούσαν περίθαλψη αρρώστων ή τραυματισμένων ζώων συντροφιάς, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 54 στειρώσεις.

Ασφαλιστικό

29-01-2016

Την Πέμπτη 21/1, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, άπλωσε πανό από το μπαλκόνι του Γραφείου του Δημάρχου για το αντιλαϊκό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Το σύνθημά του, «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι στη μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση Αποκλειστικά ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ», δείχνει το ταξικό στίγμα που έχει ο Δήμος Χαϊδαρίου, καλώντας, όλους τους Δημότες σε ξεσηκωμό, σε αγώνα για να μην περάσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.
 

κινητοποιήσεις ενάντια στη διακοπή ρεύματος

23-12-2015

Την Τρίτη 22/12/2015 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω, Περιστερίου και Χαϊδαρίου ενάντια στις διακοπές ρεύματος, διεκδικώντας ταυτόχρονα φθηνό ρεύμα για το λαό.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιώτης Σαντζαρίδης από την Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω και ο Βασίλης Παντελάρος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, ενώ παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

Στήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου στον αγώνα του σωματείου εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου Αθηνών

18-12-2015

 Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του «Αττικού» νοσοκομείου Αθηνών, την Τετάρτη 16/12/2015, με θέμα τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και την υπολειτουργία του νοσοκομείου.
Ο δήμαρχος, παίρνοντας το λόγο, εξέφρασε την συμπαράσταση και την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Είπε, ότι οι δημότες της περιοχής είναι οι πρώτοι που αισθάνονται τις επιπτώσεις από την υπολειτουργία του νοσοκομείου, αφού η παροχή υγείας αφορά άμεσα το λαό και πρέπει να γίνει δική του υπόθεση. Τέλος, επισήμανε, τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και της σημερινής, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και τη συνειδητή υποβάθμιση των δημόσιων παροχών υγείας.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα σας.

Ο λαός του Χαϊδαρίου μίλησε. Να παρθούν μέτρα εδώ και τώρα!

17-12-2015

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κινητοποίηση που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου για την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας και την αλληγορία της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης. Έδωσαν μαχητικό παρόν κάτοικοι από τις πληγείσες περιοχές, το σωματείο ΟΤΑ του Δήμου, τα σωματεία εργαζομένων των ΨΝΑ και ΑΤΤΙΚΟΥ, μαζικοί φορείς της πόλης μας, μαθητές από το 4ο Γ.Ε.Λ. και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

15-12-2015

 Χαϊδαριώτες-Χαϊδαριώτισσες,
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η σφοδρή καταιγίδα έπληξε το δήμο μας, φέρνοντας τόνους νερού και λάσπης από το Ποικίλο όρος στις αυλές, στα σπίτια, στα μαγαζιά, σε δημοτικά κτήρια, σχολεία ακόμα και στο δημαρχείο. Δρόμοι και υποδομές της πόλης μας έπαθαν μεγάλες καταστροφές, εκατοντάδες συμπολίτες μας «έχασαν» το βιός τους, τα εμπορεύματά τους, τα αυτοκίνητά τους. Ανάλογες, ήταν οι καταστροφές και σε άλλους δήμους της δυτικής Αθήνας.

 

copyrights © 2019 Evolution Projects