Ανακοινώσεις

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου

07-02-2018

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Τρίτη 6/2, του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο χώρο εγκατάστασης του εργολάβου που θα υλοποιήσει το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Αθηνών. Το εργοτάξιο βρίσκεται στο Δήμο μας στη συμβολή των οδών Κιλκίς και Λεωφόρου Αθηνών.

"ΟΧΙ στις κεραίες του θανάτου"

09-10-2017

 

 Σήμερα αποτρέψαμε τη 2η προσπάθεια να εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Φαβιέρου 30, από συνεργείο εργολάβου. Η υπόθεσή αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια και έχει οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ημερομηνία συζήτησης την 1η Νοεμβρίου.

Απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στο δίκαιο αγώνα των Συμβασιούχων στην Καθαριότητα

21-06-2017

   

 Η δημοσιοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού στέλνει τελεσίδικο μήνυμα. Χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας στέλνονται στην ανεργία. Για πολλούς από αυτούς τους αμφισβητείται προκλητικά ακόμα και η πληρωμή τους για δουλειά, που ήδη έχουν παράσχει. Στο Δήμο μας 46 εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας βρίσκονται ξαφνικά στο δρόμο.

Έκτακτο Δ.Σ. για την εξέλιξη με τους συμβασιούχους του Δήμου μας

19-06-2017

 Σε συνέχεια της ενημέρωσης και στην προσπάθεια που γίνεται για να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, για να μην απογυμνωθεί από προσωπικό η υπηρεσία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για τους συμβασιούχους της καθαριότητας»
 Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους, τα αθλητικά σωματεία και τους εξωραϊστικούς συλλόγους να δώσουν για ακόμα μία φορά το παρόν. Να συμβάλλουν ώστε να παρθεί πίσω αυτή η άδικη απόφαση και να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι στη θέση τους.
 Σας καλούμε την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 21:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

 

κινητοποίηση για τους συμβασιούχους

08-06-2017

 ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 10 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (πλατεία Δημαρχείου)
• Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά για ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους!
• ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

ημέρα γνωριμίας με τα αδέσποτα του Δήμου μας

07-06-2017

 

Με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση επί της Φαβιέρου

25-04-2017

 

 Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της επιτροπής κατοίκων της γειτονιάς. Το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης ήταν να μην εγκατασταθεί κεραία στην ταράτσα παρακείμενου κτιρίου της Γρηγορούσας.

Κινητοποίηση στις 21 Μάρτη ενάντια στο κλείσιμο του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά

20-03-2017

 Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής επιμένουν στην απόφασή τους για το κλείσιμο του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά με πρόσχημα το απαξιωμένο των εγκαταστάσεων. Οι εγκαταστάσεις βεβαίως έχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά η αιτία είναι η εγκατάλειψή τους από τη διοίκηση και την κυβέρνηση μέσω της υποχρηματοδότησης. Οι ελλείψεις δε σε προσωπικό είναι τραγικές, εκθέτοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους και περιθαλπόμενους.

Όλοι στις λαϊκές συγκεντρώσεις της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου

10-10-2016

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου προσκαλεί όλους τους Χαϊδαριώτες στις συγκεντρώσεις ανά συνοικία που θα πραγματοποιήσει με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της διοίκησης από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Επιστολή διάψευσης προς τον Διευθυντή της Εφημερίδας των Συντακτών

23-05-2016

 Την Παρασκευή 20 Μαΐου η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε άρθρο του κ. Δημήτρη Αγγελίδη με τίτλο «Γύρω στην ελπίδα το συρματόπλεγμα», με θέμα την κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σκαραμαγκά.
Μεταξύ άλλων, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι ο Δήμος έκοψε το νερό σε βρύση που είχαν πρόσβαση 40 πρόσφυγες που μένουν έξω από τη δομή φιλοξενίας. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗΣ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

copyrights © 2019 Evolution Projects