Ανακοινώσεις

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

26-03-2013
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
1. Εκφράζει την αντίθεση του στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, για την επί της ουσίας , κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
2. Ζητάει από το Κράτος, να υπάρξει εξαίρεση από τους περιορισμούς της δημοσιονομικής πολιτικής, τόσο των κοινωνικών δομών, όσο και των εργαζομένων σ΄αυτές, ώστε να μπορέσει έτσι να δημιουργηθεί σε μόνιμη βάση, ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, που θα στηρίξει ουσιαστικά τον ανήμπορο πολίτη.
3. Απαιτεί να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα και θα εξασφαλίζει ένα πλαίσιο σταθερής και μόνιμης εργασίας, για τους ήδη εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν προσληφθεί με τις διαδικασίες, που ορίζει το ΑΣΕΠ.
4. Ζητάει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων, μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και να εξασφαλιστούν παράλληλα, επιπλέον κονδύλια από το ΕΣΠΑ, τη στιγμή μάλιστα, που τεράστια ποσά, από αυτά, παραμένουν σήμερα αδιάθετα.
5. Ζητάει από τα Συλλογικά Όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ – ΠΕΔΑ), να μην αποδεχτούν τη διάλυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά να αντιδράσουν δυναμικά, αναλαμβάνοντας συντονισμένες δράσεις.               

διαβάστε το πλήρες κείμενο του Ψηφίσματος 

Διάθεση προϊόντων

26-03-2013

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, προχωρά στην 4η κατά σειρά διανομή προϊόντων, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντων της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 09:00 – 13.30, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Διάθεση προϊόντων 3-3-2013

07-03-2013

  

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τρίτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 3 Μαρτίου.

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

26-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στην συνεδρίαση της 18-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

και καταγγέλλει τις πολιτικές των Υπουργών Οικονομικών και εργασίας, που αποφάσισαν, εντελώς αβασάνιστα, τη μεταφορά και συγχώνευση:

 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τον Κων/νο Ντέρο

20-02-2013

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Κων/νου Ντέρου, ο οποίος, επί σειρά ετών, υπηρέτησε, με συνέπεια και μεράκι, μέσα από πολλά αξιώματα (Πρόεδρος του Δ.Σ, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Ν/Σ ΨΝΑ, κ.α) την πόλη, συνεδρίασε εκτάκτως στις 18-02-13.
Το Σώμα, αφού άκουσε τις ομιλίες του Δημάρχου και των μελών του, στις οποίες τονίστηκαν:
Η ανιδιοτελής προσφορά του Κωνσταντίνου Ντέρου στα κοινά, οι ασυμβίβαστοι αγώνες του για την πρόοδο, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και η σταθερή του προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες που πρέσβευε,
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:
 

 

Διάθεση προϊόντων 23-12-2012

24-12-2012

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διανομής προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. 
 

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω

11-12-2012

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω για τις αδιαφανείς διαδικασίες κατά την επιλογή επιτυχόντων για το πρόγραμμα  "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ".

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Πόρων.

Διάθεση εγχώριων προϊόντων στους δημότες Χαϊδαρίου από Έλληνες παραγωγούς.

07-12-2012

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου προχωρά στη δεύτερη διανομή προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντα της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 - 15:00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.
 

Κινητοποιήσεις των Δήμων 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

11-09-2012

Σε υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης του Έκτατου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, μετά τις νέες περικοπές κατά 30% στους ήδη μειωμένους κατά 60% πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Δήμοι όλης της χώρας προχωρούν σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας τους, αύριο Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

 

 

Aπόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔΑ.

23-08-2012

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 22 Αυγούστου αποφάσισε τις παρακάτω κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης:

copyrights © 2019 Evolution Projects