Ανακοινώσεις

Επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή της Αστυθέα

04-02-2015

Σήμερα Τρίτη 3-2-2015, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Βαρυτιμιάδη και τον υπεύθυνο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Νίκο Νικολακόπουλο επισκέφτηκαν την περιοχή της Αστυθέας, ώστε να διαμορφώσουν σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων της συνοικίας από της πλημμύρες.
Εκτιμήθηκε ότι πρέπει να γίνουν μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις (άμεσες και μακροπρόθεσμες) για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.
 

Συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου με απεργούς της εταιρίας 3Ε (coca-cola)

21-10-2014

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των απεργών εργαζομένων της coca-cola 3Ε που για 13 μήνες αγωνίζονται με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων και την παραγωγική επαναλειτουργία του εργοστασίου.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος αναφέρθηκε στον πολύμηνο σημαντικό αγώνα 13 μηνών των απεργών, με αίτημα την επαναπρόσληψη τους και την παραγωγική επαναλειτουργία όλων των εργοστασίων.
Τονίζοντας ότι:

χορεύουμε όλοι μαζί για τη μικρή μας Ιωάννα

08-04-2014

Επιστολές Δημάρχων για τη σχεδιαζόμενη δημιουργία στρατοπέδων φύλαξης μεταναστών

27-03-2014

Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας

13-02-2014

Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος ΤΟΠΣΑ Αφαία που σκοπό έχουν την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους.
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Αφαία στην οποία μετέχει ο Δήμος Χαϊδαρίου και ο Δήμος Περιστερίου έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής στήριξης των ανέργων με στόχο την προώθησή τους στην αγορά εργασίας και τη διατήρηση της απασχολισημότητάς τους.
 

Επιστολή παρέμβασης του Δημάρχου στον ΟΑΣΑ για αλλαγές στα δρομολόγια 811 και 803

08-01-2014
διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου    
δείτε εδώ    την πρόταση τροποποίησης της λεωφοριακής γραμμής 811
δείτε εδώ    την πρόταση τροποποίησης της λεωφοριακής γραμμής 803

 

Σχεδιασμός δράσης Δήμου Χαϊδαρίου για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις & παγετό

06-11-2013

Με δεδομένη την εμφάνιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, τα οποία εμφανίζονται τη χειμερινή περίοδο, η Υπηρεσία Καθαριότητας δρομολόγησε πρόγραμμα συντονισμένων έργων και δράσεων που θα συμβάλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Τα έργα και οι δράσεις που θα κινήσει η Υπηρεσία για έγκαιρη προετοιμασία και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από έντονες χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο είναι τα εξής:
 

Επιστολή Δημάρχου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Σγουρό

27-09-2013

Κύριε Γενικέ,

Σοβαρό και κατεπείγον πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, λόγω της απένταξης από το Π.Ε.Π Αττικής 2007-2013, του έργου που αφορά στην κατασκευή τριών ανισόπεδων κόμβων στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά, που έχει ως φορέα υλοποίησης το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.
Ειδικότερα:
Όπως πληροφορηθήκαμε, έπειτα από σχετική απόφασή σας, το εν λόγω έργο απεντάχθηκε «λόγω αδικαιολόγητων καθυστερήσεων, που αντιβαίνουν στους όρους της απόφασης ένταξής του, στο Πρόγραμμα».
 

 

διαβάστε το πλήρες έγγραφο 

Ενημέρωση για δράσεις κατά της ενδοχολικής βίας

10-09-2013

Αγαπητοί γονείς,

Η βία μεταξύ των μαθητών στα σχολεία έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας και θεωρείται πλέον κοινωνικό πρόβλημα.
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β'ΒΑΘΜΙΑΣ 

το "πλοίο της αγάπης" έδεσε στο Χαϊδάρι

02-05-2013

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη συνέπεια, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, η πρώτη παράδοση τροφίμων από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο Δήμο Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων με κοινό στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας.
Τα δέματα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών έφτασαν στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου το πρωί της Μ. Πέμπτης και άρχισε αμέσως η διανομή τους στους δικαιούχους του προγράμματος που είναι 120 οικογένειες με παιδιά που στερούνται την αγορά βασικών καταναλωτικών αγαθών.
 

copyrights © 2019 Evolution Projects