Ανακοινώσεις

Αδέσποτα ζώα συντροφιάς

03-02-2016

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει, σύμφωνα με τα αρχεία του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) που τηρούνται για το Δήμο μας, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2015 έως 31/12/2015 ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο, του εθελοντές του Σωματείου καθώς και φιλόζωους Δημότες, έχουν φροντίσει για την περισυλλογή 253 αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Από αυτές οι 64 αφορούσαν επαναεισαγωγές.
Οι περισυλλογές αυτές αφορούσαν περίθαλψη αρρώστων ή τραυματισμένων ζώων συντροφιάς, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 54 στειρώσεις.

Ασφαλιστικό

29-01-2016

Την Πέμπτη 21/1, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, άπλωσε πανό από το μπαλκόνι του Γραφείου του Δημάρχου για το αντιλαϊκό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Το σύνθημά του, «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι στη μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση Αποκλειστικά ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ», δείχνει το ταξικό στίγμα που έχει ο Δήμος Χαϊδαρίου, καλώντας, όλους τους Δημότες σε ξεσηκωμό, σε αγώνα για να μην περάσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.
 

κινητοποιήσεις ενάντια στη διακοπή ρεύματος

23-12-2015

Την Τρίτη 22/12/2015 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω, Περιστερίου και Χαϊδαρίου ενάντια στις διακοπές ρεύματος, διεκδικώντας ταυτόχρονα φθηνό ρεύμα για το λαό.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιώτης Σαντζαρίδης από την Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω και ο Βασίλης Παντελάρος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, ενώ παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

Στήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου στον αγώνα του σωματείου εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου Αθηνών

18-12-2015

 Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του «Αττικού» νοσοκομείου Αθηνών, την Τετάρτη 16/12/2015, με θέμα τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και την υπολειτουργία του νοσοκομείου.
Ο δήμαρχος, παίρνοντας το λόγο, εξέφρασε την συμπαράσταση και την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Είπε, ότι οι δημότες της περιοχής είναι οι πρώτοι που αισθάνονται τις επιπτώσεις από την υπολειτουργία του νοσοκομείου, αφού η παροχή υγείας αφορά άμεσα το λαό και πρέπει να γίνει δική του υπόθεση. Τέλος, επισήμανε, τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και της σημερινής, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και τη συνειδητή υποβάθμιση των δημόσιων παροχών υγείας.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα σας.

Ο λαός του Χαϊδαρίου μίλησε. Να παρθούν μέτρα εδώ και τώρα!

17-12-2015

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κινητοποίηση που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου για την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας και την αλληγορία της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης. Έδωσαν μαχητικό παρόν κάτοικοι από τις πληγείσες περιοχές, το σωματείο ΟΤΑ του Δήμου, τα σωματεία εργαζομένων των ΨΝΑ και ΑΤΤΙΚΟΥ, μαζικοί φορείς της πόλης μας, μαθητές από το 4ο Γ.Ε.Λ. και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

15-12-2015

 Χαϊδαριώτες-Χαϊδαριώτισσες,
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η σφοδρή καταιγίδα έπληξε το δήμο μας, φέρνοντας τόνους νερού και λάσπης από το Ποικίλο όρος στις αυλές, στα σπίτια, στα μαγαζιά, σε δημοτικά κτήρια, σχολεία ακόμα και στο δημαρχείο. Δρόμοι και υποδομές της πόλης μας έπαθαν μεγάλες καταστροφές, εκατοντάδες συμπολίτες μας «έχασαν» το βιός τους, τα εμπορεύματά τους, τα αυτοκίνητά τους. Ανάλογες, ήταν οι καταστροφές και σε άλλους δήμους της δυτικής Αθήνας.

 

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες

25-11-2015

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Γαλάτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου.

 

Κινητοποίηση στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας για τα αντιπλημμυρικά έργα

30-10-2015

Την Τρίτη 27 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε μεγάλη κινητοποίηση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας.
Η κινητοποίηση αυτή είχε αποφασιστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου την Δευτέρα 26 Οκτώβρη, μετά από την κεντρική εισήγηση του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου και είχε ως κεντρικό αίτημα την άμεση έναρξη των έργων της αντιπλημμυρικής προστασίας. Στην κινητοποίηση παρίστανται η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, λαϊκές επιτροπές της Δυτικής Αθήνας και κάτοικοι ζητώντας την άμεση πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών έργων.

Συνάντηση Μιχάλη Σελέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα

26-10-2015

  Σήμερα Παρασκευή 23-10-2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Μιχάλη Σελέκου και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης των καταστροφών που έχουν προκληθεί στο Δήμο λόγω των πλημμυρών. Σε αυτά τα πλαίσια ζητήθηκε η αποφασιστική συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και επαναδιατυπώθηκε το πάγιο αίτημα την επίσπευση των αντιπλημμυρικών έργων στην Λεωφόρο Αθηνών και στα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου (περιοχής Γρηγορούσας – Αη Γιώργης).

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες

19-10-2015

Ευχαριστούμε όλους τους μαζικούς φορείς. Τα σχολεία και τους συμπολίτες μας που από το υστέρημα τους πρόσφεραν είδη ρουχισμού και τροφίμων για του πρόσφυγες, μετά από έκκληση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου να συμβάλλουν στην έμπρακτη αλληλεγγύη, με την εξασφάλιση υλικής βοήθειας και στήριξης των προσφύγων. Η ανταπόκριση των δημοτών του Χαϊδαρίου είναι μεγάλη και ήδη έχουν μαζευτεί πολλά είδη ρουχισμού και κουβέρτες και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

copyrights © 2020 Evolution Projects