Ανακοινώσεις

Διάθεση προϊόντων 28-04-2013

30-04-2013

πατήστε εδώ για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για πέμπτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 28 Απριλίου

Αγώνας "ALL STAR" Μπάσκετ

16-04-2013
Καλάθι στην αλληλεγγύη.
Αγώνας "ALL STAR" Μπάσκετ με συμμετοχή βετεράνων αθλητών μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας και πολιτικούς.
Μπες στο... παιχνίδι.
Σκοπός του "1ου τουρνουά μπάσκετ Αγάπης και Αλληλεγγύης" είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους άνεργους και άπορους συνδημότες μας και για να στηριχθεί το "Κοινωνικό Παντοπωλείο".
Για αυτό το λόγο αντί για εισιτήριο φέρνουμε όλοι τρόφιμα. Ένα πακέτο ρύζι ή μακαρόνια ή γάλα που θα φέρουμε όλοι, αποτελεί μήνυμα ανθρωπιάς στις δύσκολες στιγμές που περνάνε εκατοντάδες συνάνθρωποί μας και ενισχύει την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου.
 
Ακόμα και η πιο μικρή συνεισφορά έχει σημασία.
Μη μένεις αμέτοχος.
Ο αθλητισμός ενώνει.

Διάθεση προϊόντων 31-3-2013

03-04-2013

πατήστε εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τέταρτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου.
 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

26-03-2013
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
1. Εκφράζει την αντίθεση του στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, για την επί της ουσίας , κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
2. Ζητάει από το Κράτος, να υπάρξει εξαίρεση από τους περιορισμούς της δημοσιονομικής πολιτικής, τόσο των κοινωνικών δομών, όσο και των εργαζομένων σ΄αυτές, ώστε να μπορέσει έτσι να δημιουργηθεί σε μόνιμη βάση, ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, που θα στηρίξει ουσιαστικά τον ανήμπορο πολίτη.
3. Απαιτεί να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα και θα εξασφαλίζει ένα πλαίσιο σταθερής και μόνιμης εργασίας, για τους ήδη εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν προσληφθεί με τις διαδικασίες, που ορίζει το ΑΣΕΠ.
4. Ζητάει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων, μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και να εξασφαλιστούν παράλληλα, επιπλέον κονδύλια από το ΕΣΠΑ, τη στιγμή μάλιστα, που τεράστια ποσά, από αυτά, παραμένουν σήμερα αδιάθετα.
5. Ζητάει από τα Συλλογικά Όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ – ΠΕΔΑ), να μην αποδεχτούν τη διάλυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά να αντιδράσουν δυναμικά, αναλαμβάνοντας συντονισμένες δράσεις.               

διαβάστε το πλήρες κείμενο του Ψηφίσματος 

Διάθεση προϊόντων

26-03-2013

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, προχωρά στην 4η κατά σειρά διανομή προϊόντων, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντων της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 09:00 – 13.30, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Διάθεση προϊόντων 3-3-2013

07-03-2013

  

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για τρίτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 3 Μαρτίου.

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

26-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στην συνεδρίαση της 18-02-2013

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

και καταγγέλλει τις πολιτικές των Υπουργών Οικονομικών και εργασίας, που αποφάσισαν, εντελώς αβασάνιστα, τη μεταφορά και συγχώνευση:

 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τον Κων/νο Ντέρο

20-02-2013

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Κων/νου Ντέρου, ο οποίος, επί σειρά ετών, υπηρέτησε, με συνέπεια και μεράκι, μέσα από πολλά αξιώματα (Πρόεδρος του Δ.Σ, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Ν/Σ ΨΝΑ, κ.α) την πόλη, συνεδρίασε εκτάκτως στις 18-02-13.
Το Σώμα, αφού άκουσε τις ομιλίες του Δημάρχου και των μελών του, στις οποίες τονίστηκαν:
Η ανιδιοτελής προσφορά του Κωνσταντίνου Ντέρου στα κοινά, οι ασυμβίβαστοι αγώνες του για την πρόοδο, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και η σταθερή του προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες που πρέσβευε,
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:
 

 

Διάθεση προϊόντων 23-12-2012

24-12-2012

πατήστε  εδώ  για μεγέθυνση

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διανομής προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. 
 

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω

11-12-2012

Κοινή διαμαρτυρία των Δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω για τις αδιαφανείς διαδικασίες κατά την επιλογή επιτυχόντων για το πρόγραμμα  "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ".

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Πόρων.

copyrights © 2019 Evolution Projects