Δημοτικά Έργα

Ηλεκτροφωτισμός στην Ιερά Οδό

22-07-2011

Δεκαέξι φωτιστικά τοποθετήθηκαν κατά μήκος της Ιεράς Οδού, από την οδό Κύπρου έως και τη Λεωφόρο Αθηνών με αποτέλεσμα η διέλευση πεζών και οχημάτων να είναι πλέον πιο ασφαλής.

Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης της Ιεράς Οδού

15-01-2010

• Η Διοίκηση ενημερώνει τους οδηγούς και τους κατοίκους

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς το έργο ανάπλασης της Ιεράς Οδού, ένα έργο ζωτικής σημασίας τόσο για την πόλη του Χαϊδαρίου, όσο και για τους όμορους Δήμους αφού το συγκεκριμένο κομμάτι εξυπηρετεί πολλούς οδηγούς σε καθημερινή βάση, ενώ επί χρόνια θεωρούνταν ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους, προκαλώντας σωρεία ατυχημάτων.

Οδική «ανάσα» για τους Χαϊδαριώτες

15-01-2010

• Αποσυμφόρηση του Δάσους και της Λ. Αθηνών

• Μεγαλύτερη πρόσβαση στο «ΑΤΤΙΚΟΝ»Σε πλήρη λειτουργία μπήκαν οι νέοι κόμβοι, εξυπηρετώντας καθημερινά πολλούς οδηγούς του Χαϊδαρίου και των όμορων Δήμων.

Ξεκίνησε η ανάπλαση της Ιεράς Οδού

17-11-2009

2.000.000 ευρώ η συνολική δαπάνη του έργου

Ξεκίνησε το έργο της συνολικής ανάπλασης της Ιεράς Οδού ύστερα από τις αδιάκοπες και επίμονες παρεμβάσεις της σημερινής Διοίκησης Μαραβέλια, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια οδηγών και πεζών, συνολικής δαπάνης 2.000.000 ευρώ.

ΕΡΓΑ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ σε όλη την έκταση της πόλης

02-11-2009

 

Με ένα συνολικό πρόγραμμα στοχευμένων σημειακών παρεμβάσεων, η σημερινή Δημοτική Αρχή προχώρησε σε μια σειρά από μικρά και μεγάλα έργα τα οποία αναπτύσσονται σε όλη την έκταση της πόλης, σε κλίμακα γειτονιάς, συνοικίας, πόλης καθώς και υπερτοπικής διάστασης (Μητροπολιτικό Πάρκο).

Δήμαρχος και Νομάρχης εγκαινίασαν το Μητροπολιτικό Πάρκο 65 στρεμμάτων

27-05-2009

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ 

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Μαραβέλιας εγκαινίασαν το Μητροπολιτικό Πάρκο Ιστορικής Μνήμης και Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης 65 στρεμμάτων παραδίδοντάς το στους πολίτες του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας.
Οι δύο Αυτοδιοικητικοί άνδρες εμφανώς ικανοποιημένοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, αποδεικνύοντας την πολύ καλή συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο Αυτοδιοικητικών θεσμών, του Δήμου Χαϊδαρίου και της Νομαρχίας Αθηνών.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος  Δημήτρης Μαραβέλιας περιήγησε το Νομάρχη στο Πάρκο.

copyrights © 2019 Evolution Projects