Πολιτισμός

Θεατρική παράσταση στη Ν.Ε.Λ.Ε

04-11-2011

Δυο μονόπρακτα γραμμένα από δυο μαθήτριες, του Θεατρικού εργαστηρίου «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» όπου έβαλαν έναν ενιαίο τίτλο και για τα δυο, παρουσιάζει στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ στο κτίριο Ν.Ε.Λ.Ε Πνευματικό Κέντρο (Κολοκοτρώνη 36), ο θίασος Πλειάδες. 

 

Εικαστικός κύκλος εκθέσεων στο Παλατάκι

31-10-2011

Στο Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΛΑΤΑΚΙ θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Νοέμβριος Δεκέμβριος τέσσερις εικαστικές εκθέσεις.
•  Έκθεση Ζωγραφικής της Βολοβίκ Βικτώριας με τίτλο Human nature
Και έκθεση χειροποίητου κοσμήματος της Κάλης Φιλιππίδη
Εγκαίνια Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 διάρκεια έκθεσης έως 8 /11/11

Γιορτή βιβλίου και λαϊκής τέχνης

24-10-2011

Τι καλύτερο, τώρα που είναι φθινόπωρο.., από μια βόλτα στην έκθεση βιβλίου, στο Χαϊδάρι.
Μία πλούσια γκάμα βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι βιβλιόφιλοι της περιοχής, αφού η γιορτή βιβλίου και λαϊκής τέχνης που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμος Χαϊδαρίου θα φιλοξενηθεί στην Πλατεία Ηρώων Χαϊδαρίου μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι Καθημερινά από τις 5 μ.μ έως τις 10 μ.μ.

Παρουσίαση βιβλίου στο Παλατάκι

06-10-2011

Ο Δημοτικός Οργανισμός Χαϊδαρίου, το Χαμόγελο του Παιδιού και ο εκδοτικός οίκος NOVELBOOKS διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου :
Η Κωνσταντίνα ανακαλύπτει τα μαγικά Μπουκάλια Ισορροπίας
Της Μαριέλεν Θεοχάρη
και έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στο Κέντρο πολιτισμού ΠΑΛΑΤΑΚΙ την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. 

Γιορτή τσικουδιάς στο Παλατάκι

27-09-2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου & ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνουν τη «Γιορτή Τσικουδιάς 2011», το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου.
Δυο όμορφες Κρητικές βραδιές με άφθονη τσικουδιά και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες.
Πρόγγραμα Εκδήλωσης
• Προετοιμασία ρακοκάζανου : 5.00 μ.μ
• Έναρξη λειτουργίας περιπτέρων (κρητικά προϊόντα, ρακάδικο, ταβέρνα κ.λ.π.) : 7.00μ.μ
• Έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος (μουσικό – χορευτικό) : 8.00μ.μ.

Η εκδήλωση αναβάλεται λόγω της απεργίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο "ΕΡΜΟΣ"

26-09-2011

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Χαϊδαρίου «ΕΡΜΟΣ», ξεκινάει το νέο διδακτικό έτος 2011-2012 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν υποκριτική,(αρχαίο δράμα, σύγχρονο ρεπερτόριο, νεοελληνικό θέατρο, αυτοσχεδιασμός σωματικό θέατρο-μέθοδος Γκροτόφσκι), χορός (μοντέρνο jazz, λάτιν), ρητορική, μουσική, δραματολογία, σκηνογραφία και ενδυματολογία.
 

Φεστιβάλ νεολαίας με κόμικς και συναυλίες

14-09-2011

Πρωτότυπα κόμικς Ελλήνων δημιουργών και μουσικές συναυλίες, αποτέλεσαν τα συστατικά του εφετινού φεστιβάλ νεολαίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου το διήμερο 10 & 11 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.
Ο Δήμος γι άλλη μια φορά πρωτοτύπησε, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν από κοντά το θαύμα της « 9ης τέχνης » (ΚΟΜΙΚΣ) εκθέτοντας έργα καταξιωμένων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών.
Οι δημιουργοί που πήραν μέρος είναι : Πέτρος Ζερβός, Γιώργος Γούσης, Παναγιώτης Μητσομπόνος και Παναγιώτης Πανταζής.
Επιπλέον δόθηκαν συναυλίες, το Σάββατο 10/09, από ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα και την Κυριακή 11/09, από τους ΝΕΒΜΑ με την συμμετοχή της Κατερίνας Στικούδη.
 

Γοήτευσε η "Ανδρομάχη"

14-09-2011

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πολυζήλευτη Ανδρομάχη παρουσιάστηκε στο Νέο Θέατρο της πόλης. Σε μετάφραση Κώστα Πολιτόπουλου, σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαϊδη, σκηνικά Γρηγόρη και Γιώργου Ριζόπουλου, κοστούμια Ολγας Σχοινά, μουσική Σταμάτη Παπαδάκη, φωτισμούς Στέφανου Κομιανού, βοηθό σκηνοθέτη: Σπύρου Κωνσταντούλα και μπροστά σε ένα κοινό που μαγνητίστηκε από την παράσταση εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί:
 

Μια παράσταση από τα παλιά

14-09-2011
κάντε κλικ στην εικόνα 

Ένα έργο που έμεινε στη μνήμη όλων μας από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά πριν από κάποιες δεκαετίες παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου.
Οι Χαϊδαριώτες τίμησαν με την παρουσία τους το σημαντικό αυτό καλλιτεχνικό γεγονός και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης.
 

Κόμικς και Κατερίνα Στικούδη στο Φεστιβάλ Νεολαίας

07-09-2011

Πρωτότυπα κόμικς Ελλήνων δημιουργών και μουσικές συναυλίες, αποτελούν τα συστατικά του εφετινού φεστιβάλ νεολαίας, που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου το διήμερο 10 & 11 Σεπτέμβρη.
Ο Δήμος πρωτοπορεί, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν από κοντά το θαύμα της «9ης τέχνης» (ΚΟΜΙΚΣ) εκθέτοντας έργα καταξιωμένων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών.

 

copyrights © 2020 Evolution Projects