Πολιτισμός

Σεπτέμβρης 2011, Μήνας θεάτρου και μουσικής

02-09-2011
      Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ο Σεπτέμβρης, μήνας θεάτρου και μουσικής ελπίζω να αποτελέσει στις γκρίζες μέρες που περνάμε μία όαση ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στηρίζονται κυρίως σε εσωτερικές παραγωγές και σε χορηγίες, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος επιβάρυνσης για το Δήμο μας. Παράλληλα η επιλογή τους έγινε με γνώμονα την ποιοτική προσφορά προς τους δημότες, που ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει καθιερώσει στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις. Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε στον μήνα θεάτρου και μουσικής παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις  του Δήμου μας και σας εύχομαι καλή διασκέδαση και καλό φθινόπωρο.   

 

Η Κερασία Σαμαρά στο Διομήδειο Κήπο.

08-07-2011

 

 «ΦΑΙΔΡΑ», Συναυλία για πιάνο – φωνή

Ένα πρόγραμμα τραγουδιών, πολύ προσεκτικά επιλεγμένων, με στόχο την ψυχαγωγία των θεατών, αλλά και το ταξίδι στο γνήσιο ελληνικό τραγούδι του 20ού αιώνα παρουσιάζει η Κερασία Σαμαρά την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 8:30μ.μ στο Παλατάκι..


 

Εκδηλώσει καλοκαίρι 2011

27-06-2011

Βραδιά νοσταλγίας και κεφιού

24-06-2011
κάντε κλικ στην εικόνα

Μια κεφάτη αλλά και συγκινητική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του μουσικού εργαστηρίου «Αμφίων» στο κέντρο Πολιτισμού (ΝΕΛΕ), την Κυριακή 19 Ιουνίου.
 Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου αλλά και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού για να παρακολουθήσει την συναυλία.
 

"Ρομπέρτο Τσούκο"

24-06-2011

Το Θεατρικό Εργαστήρι «ΕΡΜΟΣ» του Δήμου Χαϊδαρίου παρουσιάζει το Θεατρικό έργο «Ρομπέρτο Τσούκο» του Μπερνάρ - Μαρί Κολτές σε σκηνοθεσία Μαρίας Κατσιώνη.
Κυριακή 26 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου
Είσοδος ελεύθερη

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση

24-06-2011

Ο Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Χαϊδαρίου «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» και ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Μουσικοχορευτική εκδήλωση του συλλόγου.
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 και ώρα 8.30μ.μ. στο Παλατάκι

Είσοδος Ελεύθερη

Εντυπωσίασαν τα μικρά «ΠΛΕΙΑΔΑΚΙΑ»

16-06-2011

Οι μικροί μας φίλοι για άλλη μια φορά ενθουσίασαν το κοινό, με τις μουσικές, χορευτικές αλλά και θεατρικές τους ικανότητες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ).


 

Βήματα Πολιτισμού 2011

27-05-2011
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Στα δύσκολα χρόνια που περνάμε και στα ακόμη πιο δύσκολα που ίσως έρχονται, θεωρούμε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει την ελπίδα και το χαμόγελο.
Ελπίδα και χαμόγελο, που μόνο εκδηλώσεις πολιτισμού μπορούν να μας χαρίσουν.
Για το λόγο αυτό και παρά τον έντονο προβληματισμό για την κατάρτιση και τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που κρατάτε στα χέρια σας, σας καλωσορίζουμε και φέτος στα «ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Διαβάστε το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη

Βήματα Πολιτισμού 2011

19-05-2011

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου ανοίγοντας την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διοργανώνει και φέτος τριήμερες εκδηλώσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης των τμημάτων του, την Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου από τις 8:00 μ.μ στο Παλατάκι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει :

 

Παρουσίαση του έργου του Ανδρέα Κουζέλη

13-05-2011

Ο Κοινωνιολόγος Ανδρέας Κουζέλης είναι μια βαθιά πνευματική προσωπικότητα.
Σαραντάρης, λογοτέχνης, εκδότης και πολιτικοποιημένος έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική λογοτεχνία αλλά και την πολιτική, μιας και πρόκειται για το πρώτο πρόσωπο με αναπηρία (σπαστική τετραπληγία) που συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο ελληνικού κόμματος εντός του κεντρικού πολιτικού σκηνικού.
 

copyrights © 2020 Evolution Projects