Παιδεία - Νεολαία

Έγγραφο 2ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου σχετικά με διάκριση μαθήτριας σε διαγωνισμό

25-04-2014


Σημαντική διάκριση στο 2ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας πέτυχε, με την κατάκτηση του 3ου Βραβείου, η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου Αναστασία Μάγερα.
Ο Διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάθε μαθητής/τρια Γυμνασίου, Λυκείου ή ΕΠΑΛ μπορούσε να λάβει μέρος με ένα (1) ποίημα, ανέκδοτο και αδημοσίευτο, γραμμένο με ομοιοκαταληξία ή με ελεύθερο τρόπο, μέχρι τριάντα στίχους, στην ελληνική γλώσσα και θέμα ελεύθερο.

1ο Εαρινό Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

27-03-2014

 

Η Δ/νση Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Α.Ο Πήγασος Χαϊδαρίου διοργανώνει την Κυριακή 6 Απριλίου στις αίθουσες του 7ου Δημοτικού σχολειού Χαϊδαρίου
«1ο Εαρινό Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων 2014 »

 

 

Νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χαϊδαρίου

08-01-2014

 Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, προσφέρουν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

διαβάστε το πλήρες έγγραφο  

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

18-11-2013

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει τους δημότες του ότι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης θα δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους από 01/12/2013 έως 20/12/2013 και ώρες 09:00 – 13:00.

διαβάστε το πλήρες έγγραφο 
 

Future Library

30-09-2013

Βραβείο για τη νεολαία "Καρλομάγνος 2013"

09-01-2013

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων – πρωτοβουλιών, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το ‘Ιδρυμα του Διεθνούς Βραβείου Καρλομάγνου του Άαχεν, διοργανώνουν για έκτη χρονιά από κοινού το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεότητας «Καρλομάγνος 2013».
 

Από 20 Αυγούστου οι εγγραφές μαθητών & καταρτιζομένων στις σχολές του Ο.Τ.Ε.Κ.

23-07-2012

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.) προκηρύσσει την εισαγωγή μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και καταρτιζομένων στα Ι.Ε.Κ. για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013 σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων σε Αθήνα, Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξείδι, Κέρκυρα, Άργος Αργολίδας και Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, την εκπαιδευτική περίοδο 2012-2013 θα λειτουργήσουν οι ακόλουθες ειδικότητες:

 

Αγώνες κλασσικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων 2012

22-06-2012

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών – μαθητών όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης (οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1110) και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στην αναβολή των 3 τελευταίων αγωνισμάτων, έγιναν τη Κυριακή 27 Μαΐου οι «Αγώνες Kλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2012».που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου (Δ.Α.Ο.Χ) σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Χαϊδαρίου.

Η μεγάλη συμμετοχή μικρών μαθητών –τριών και οι συμμετοχές της τελευταίας στιγμής
οδήγησαν σε καθυστερήσεις του πρωινού προγράμματος οι οποίες ξεπεράστηκαν χάρη στην προσπάθεια των κριτών που βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή των αγώνων.

* Στους Αγώνες που διοργανώθηκαν για 20η συνεχόμενη χρονιά παρευρέθηκαν γονείς και συγγενείς, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ,η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ελένη Καμπόλη , o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α και δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παναγιωτάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθηνά Μπούτση, κ. Βαρυτιμιάδης Σαββας, κ. Ηλίας Περιμένης, κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος κ. Δήμητρα Χαντζή- Πανταζοπούλου και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Χαιδαρίου κ. Σάκης Βραχλιώτης που χειροκρότησαν θερμά όλες τις προσπάθειες των «μικρών¨» αθέλητων & αθλητριών στο πνεύμα «του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού»

* Στους νικητές κάθε αγωνίσματος απονεμήθηκαν μετάλλια και έπαινοι, σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ απονεμήθηκαν κύπελλα και στους αθλητές του Γ.Σ. Χαϊδαρίου Ανδρεάδη Παναγιώτη και Λίβα Χρήστο για την επιτυχία τους στους Πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου 2012.
Αποτελέσματα
Μαθήτριες –μαθητές Α’ Τάξεων
50 μ. κοριτσιών Δ.Σ. Επίδοση 50 μ. αγοριών Δ.Σ. Επίδοση
1.Στρωτού Μάρθα 3ο 9.51&

Αποτελέσματα Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού

05-06-2012

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών–μαθητών όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης (οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1110) και παρά τις αντίξοες συνθήκες του κυριακάτικου απογεύματος που οδήγησαν στην αναβολή των 3 τελευταίων αγωνισμάτων του προγράμματος εξαιτίας της βροχής έγιναν τη Κυριακή 27 Μαΐου οι «Αγώνες Kλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2012».που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου (Δ.Α.Ο.Χ) σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Χαϊδαρίου.

 

Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2012

23-05-2012

    

  Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στους «Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων» που θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου.

Ώρα έναρξης: 09.00π.μ. 

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων εδώ

copyrights © 2019 Evolution Projects