Παιδεία - Νεολαία

«Αγιασμός σχολείων»

24-09-2009

Με ευχές από τον Δήμαρχο Δημήτρη Μαραβέλια ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής επισκέφτηκαν τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, την Παρασκευή11 Σεπτεμβρίου, για τον καθιερωμένο αγιασμό στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο κ. Μαραβέλιας, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους, μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς καλή δημιουργική σχολική χρονιά.

«Παιδικά πάρτυ»

24-09-2009

«Πάρτυ στην Παιδική Χαρά της γειτονιάς μου» στον Δήμο ΧαϊδαρίουΟ Δήμος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο του προγράμματος για την πλήρη ανακαίνιση των παιδικών χαρών, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διοργάνωσε πάρτυ για τους μικρούς συμπολίτες του, παραδίδοντάς τους και επισήμως τις παιδικές χαρές της γειτονιάς τους.

«Πάρτυ στην Παιδική Χαρά της γειτονιάς μου»

03-09-2009

Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει εκδηλώσεις στις παιδικές χαρές της γειτονιάς των λιλιπούτειων συμπολιτών μας παραδίδοντας τους χώρους και επισήμως στα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 5 Παιδικές Χαρές του Χαϊδαρίου, όπου Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαροι, Κλόουν, διασκεδαστές καθώς και ο καλός μας παγωτατζής που θα προσφέρει δωρεάν παγωτό, θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Πάρτυ της Παιδικής Χαράς της γειτονιάς τους.


Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων

14-04-2009

 

«Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους»

  Την Τρίτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αιγάλεω.

copyrights © 2019 Evolution Projects