Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα της ΕΛ. ΑΣ. & του Δήμου Χαϊδαρίου για Θέματα Κίνησης των Πεζών & Ασφάλειας των Πολιτών !

16-09-2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου η ενημερωτική ημερίδα της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου, για θέματα απρόσκοπτης κίνησης των πεζών, μητέρων με παιδιά, ΑμεΑ, τήρησης Κ.Ο.Κ. αλλά και γενικότερα θέματα ασφαλείας των πολιτών.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Παχύς.  Την ημερίδα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος τόνισε  την σημασία της συνεργασίας Δήμου και ΕΛ.ΑΣ. και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών για θέματα ασφάλειας στην κίνηση και την  καθημερινότητα τους. Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό  ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος και από την Διοίκηση του Δήμου οι κκ. Βαγγέλης Ζεβόλης, Γιάννης Ηλιάδης, Βασίλης Καρατζαφέρης, Ελένη Μπέλα, Μάνος Πετούσης, Μόρφη Σάββα. 

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ     

Ανακοινώθηκαν τα Οριστικά Αποτελέσματα για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ΕΣΠΑ 2019-2020

26-07-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) τα οριστικά αποτελέσματα για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ΕΣΠΑ 2019 – 2020.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από την 6η Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2019 και οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου, στο υπόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 8.00 με 15.00, ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213-20.47.364 & 213-20.47.368.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ
 2. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2018
 3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Ζητείται αυτεπάγγελτα αν η Οικoγενειακή Μερίδα είναι στο Χαϊδάρι)
 4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Υποβολή αιτήσεων χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για ζημιές από το σεισμό της 19 Ιουλίου 2019

26-07-2019

Χαϊδάρι, 26/7/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ΚΑΛΕΙ τους δημότες, που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό που  έπληξε το Δήμο μας την  19η Ιουλίου  2019, να υποβάλλουν αιτήσεις χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης, ως εξής :

1. Στο Δημοτικό Κατάστημα Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως,  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30-15:30.

2.  ΜΟΝΟ για τις κύριες κατοικίες τους και όχι για κτίρια άλλης χρήσης (π.χ. βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, καταστήματα κ.λ.π.), σύμφωνα με την υπ' αρ. πρωτ. 33862/06-05-2019 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών: “Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές” (ΦΕΚ Β’ 1699/16-05-2019).

Οι Δημότες που επλήγησαν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εκδήλωσης του σεισμού προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).
 2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 4. Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους.
 5. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίου φορολογικού έτους.
 6. Αντίγραφο Εντύπου Ε9 το οποίο θα συνοδεύεται από α) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει μεταβολή, σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας. και β) από υπεύθυνη δήλωση των υπολοίπων συγκατοίκων σε περίπτωση που υπάρχουν, ότι συναινούν να χορηγηθεί σε αυτόν η ενίσχυση.
 7. Μισθωτήριο συμβόλαιο ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ (για ενοικιαζόμενη κατοικία) συνοδευόμενο από υπεύθυνη δήλωση των υπολοίπων συγκατοίκων σε περίπτωση που υπάρχουν, ότι συναινούν να χορηγηθεί σε αυτόν η ενίσχυση.
 8. Για άτομα με αναπηρίες απαιτείται απόφαση έγκρισης ή βεβαίωση χορήγησης επιδόματος αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 213-20.47.200  και 213-20.47.267.

Το έντυπο της αίτησης και οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.haidari.gr.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα και από το Κ.Ε.Π. του Δήμου Χαϊδαρίου, επί της οδού,  Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 34.

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ

Απαιτούμε άμεσες ενέργειες από την Κυβέρνηση για το Σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019 !

24-07-2019

Δελτίο Τύπου

Ο πρόσφατος σεισμός έφερε στην επιφάνεια τις χρόνιες ελλείψεις σε αντισεισμική θωράκιση, τόσο στο Χαϊδάρι όσο και συνολικά στη Δυτική Αττική.

Όσον αφορά το Δήμο μας, πάνω από 1.500 είναι οι κατοικίες και τα κτίρια που έχουν πάθει ζημιές, μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης.

Ο σεισμός έπληξε ιδιαίτερα τους κατοίκους των περιοχών του Δάσους και του Δαφνιού. Επιπλέον, πρόκειται για κατοικίες ήδη επιβαρυμένες από το σεισμό του 1999.

Από τις πρώτες ώρες μετά το σεισμό, οι υπηρεσίες του Δήμου τέθηκαν σε επιφυλακή και συνδράμουν τα ειδικά συνεργεία από το Υπουργείο Υποδομών, το οποίο έχει και την ευθύνη για τη διενέργεια των ελέγχων.

Η Κυβέρνηση γνωρίζει όλα τα παραπάνω δεδομένα, τα οποία καταστούν άμεση την παρέμβαση του κράτους με ουσιαστική βοήθεια σε εξειδικευμένο προσωπικό για να ολοκληρωθούν σύντομα οι έλεγχοι, αλλά και σε αποζημιώσεις ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι επισκευές των κτιρίων.

Ενώ πολλά σπίτια και καταστήματα στο Χαϊδάρι επλήγησαν από το σεισμό της 19ης Ιουλίου, μέχρι τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός. Δεν αναφέρονται πουθενά ούτε από κυβερνητικά στελέχη, αλλά ούτε και από τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή. Οι ζημιές, είναι αμέτρητες και για να αποκατασταθούν χρειάζονται παρά πολλά χρήματα. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της πόλης μας, με την οικονομική κρίση που βιώνουμε, πολλές φορές δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Απαιτούμε απ’ την Κυβέρνηση, να προχωρήσουν άμεσα οι έλεγχοι σε σπίτια, καταστήματα και Δημόσια κτίρια (Νοσοκομεία, Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητικές και Πολιτιστικές Εγκαταστάσεις). Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών και να δοθεί επίδομα σε όλους τους πληγέντες και αποζημιώσεις σε όλους τους σεισμόπληκτους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, δίχωςκαμία καθυστέρηση.

Η Δημοτική Αρχή, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν δώσει λύση σε αυτά τα θέματα, θα προχωρήσει προκηρύσσοντας αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο πλευρό των κατοίκων της πόλης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Έλαμψαν οι νεαροί πρωταγωνιστές στη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ

12-06-2019

Με σημαντική προσέλευση θεατών, η παιδική θεατρική ομάδα του Δήμου, παρουσίασε την θεατρική Κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα» την Πέμπτη 6/6 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Οι νέοι πρωταγωνιστές αποτύπωσαν στο «σανίδι», με περίτεχνό τρόπο, τους χαρακτήρες του έργου, «βγάζοντας» στη σκηνή όλα όσα είχαν μάθει κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Δήμου.

Στη θεατρική παράσταση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καραγιάννης και Μόσχος Χουδελούδης.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές γι’ αυτή την ωραία παράσταση, που ικανοποίησε το σύνολο του κοινού, ενώ στάθηκε στην ποιοτική και αναβαθμισμένη δουλειά των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης και σχεδιασμένης προσπάθειας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στο ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ 2019, όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο της πολιτιστικής δουλειάς που έγινε από τα τμήματα του Δήμου τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι μικροί ηθοποιοί μαζί με τον καθηγητή τους κ. Γιαννακόπουλο καταχειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και για την αξιόλογη παράσταση που παρουσίασαν στο κοινό.

Γιορτή ρυθμικής γυμναστικής

12-06-2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου μας. Σε μια εξαιρετική εμφάνιση όλων των κοριτσιών οι θεατές απόλαυσαν τις μικρές αθλήτριες κατά τη διάρκεια των επιδείξεων.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Το τμήμα της ρυθμικής μας κάνει για μια ακόμη φορά υπερήφανους και οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια στις υπεύθυνες των προγραμμάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Δέσποινα Πρωτογέρου, Ηρώ Λάμπρου και Χαρά Βάκρου, για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο αθλητικό - τεχνικό κομμάτι, αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες αθλήτριες με προσωπικότητα.»

Στο τέλος των επιδείξεων Ρυθμικής Γυμναστικής οι αθλήτριες όλων των ηλικιών τιμήθηκαν με μετάλλια και επαίνους.

Ευχόμαστε ξεχωριστά στα αγωνιστικά τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, κάθε επιτυχία στο μεγάλο διαγωνισμό Cosmogym Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου μας είναι από τα ελάχιστα που λειτουργούν σε Πανελλαδικό επίπεδο, με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών.

Η αξιόλογη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια δίνουν τη δυνατότητα στο αγωνιστικό τμήμα, να συμμετέχει με αξιώσεις σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και να συναγωνίζεται με συλλόγους και σχολές που λειτουργούν στο υψηλότερο τεχνικά επίπεδο.

Ολοκληρώθηκε το 3on3 ΄Τάπα στη βία και το ρατσισμό΄ στο Χαϊδάρι

12-06-2019

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 9/6, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια σπουδαία συνδιοργάνωση του Δήμου μας, με τους φορείς του μπάσκετ ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ. Ένα διήμερο με πολύ μπάσκετ και με συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών, συνέβαλε στην προσπάθεια να διαδοθεί το κοινωνικό περιεχόμενο της διοργάνωσης.

Παράλληλα, για μια ακόμη χρόνια συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, για το Χριστοδούλειο ίδρυμα.

Φέτος περισσότεροι από 800 αθλητές έζησαν έναν από τους ομορφότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μας, γνώρισαν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και έπαιξαν μαζί τους. 

Την έναρξη του τουρνουά, κήρυξαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Μετά το τέλος των αγώνων, την Κυριακή το απόγευμα, έγιναν βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές των ειδικών διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν όλο το διήμερο.

 

Οι νικητές της του 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", είναι:

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ 

1985-1989: Καράμπαμπας 

1990-1999: Ασουτοι 

2001-2002: Dranoby

2003-2004: Ντίβες 

2005: Nefo All Star

2006: Ντολμαδάκια 

2007: The Green Team 

2008: Μπαλόμπαλες

2009: D-Team 

2010: Οι Ωραίοι

Γυναίκες: Κλάμα 

 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ 

1984: Χαρμαντάς Πορφύριος

1997: Σαμαράς Αλέξανδρος - Γκούτη Μαρία

2002: Παυλίδου Παύλος 

2003: Πατρινός Γιάννης - Βόλης Γιώργος

2005: Κουστένης Γιάννης 

2006: Πάντας Γιώργος 

2007: Κάβουρας Ανδρέας 

2008: Αλεξίου Βαγγέλης 

2009: Καββαδάς Γεράσιμος 

2010: Σιρπαμιώτης Γιώργος 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ 

1989+: Βουτσιώτης Βασίλης 

1990: Ζορζώνης Βαγγέλης 

2002: Πατρινός Παναγιώτης 

2003: Φαραός Σωτήρης 

2005: Μπουραντάνης Στέφανος 

2006: Καραμπελας Διονύσης 

2007: Καραθανάσης Φοίβος

2008: Αλεξίου Βαγγέλης 

2009: Πιτσιάβας Λευτέρης 

2010: Πέτρουλας Στέλιος 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ KNOCK OUT 

1989+: Τζαφέρος Αντώνης

1996: Ευαγγελάτος Παναγιώτης 

2002: Τσουκαλάς Βασίλης - Φαρμάκη Ελένη 

2003: Πατρινός Γιάννης 

2004: Θωμόπουλος Κώστας 

2005: Λουρίδας Παναγιώτης 

2006: Καλογιαννάκης Γιάννης 

2007: Κωστάντιος Βαγγέλης 

2008: Πασχάλη Δήμητρα 

2009: Ζίζος Διονύσης 

2010: Κατσαβός Γιώργος 

 

Θερινή απασχόληση (camp) 2019

04-06-2019

Για μία ακόμα χρονιά, ο Δήμος Χαϊδαρίου με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΧ) σας προσκαλούν στα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ Camp 2019 που θα πραγματοποιηθεί από: 24/06 - 05/07 (1η περίοδος) και 08/07 - 19/07 (2η περίοδος).

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 28/5 (8:30-14:30) στα γραφεία της ΚΕΔΧ (υπόγειο Δημαρχείου Χαϊδαρίου) έως τις 14/6. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132047-364-368. Το Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης για παιδιά, αφορά όσα έχουν γεννηθεί τα έτη 2007 έως και 2013.

Η φετινή χρονιά ευελπιστούμε να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από την προηγούμενη. Έχουν προστεθεί επιπλέον σχολεία και δραστηριότητες που θα «γεμίζουν» δημιουργικά τις ώρες του παιδιού. Ορισμένες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν είναι: Κολύμπι, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τένις, Ρυθμική, Παιδαγωγικά παιχνίδια, Χορός, Τραγούδι, Εικαστικά Θεατρικό παιχνίδι, μουσική, Κινηματογράφος, Εκπαιδευτικές εκδρομές και πολλά ακόμα.


Η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται: 07.30-08.15 και η αποχώρηση 14.00-15.30
Τα σχολεία που θα φιλοξενήσουν τις δραστηριότητες είναι:
3ο Δημοτικό, Κορυτσάς 6 (κολυμβητήριο)
4ο Γυμνάσιο, Πλουμπίδη 24 & Οδυσσέως, (Αγ. Γρηγορούσα)
5ο ο Δημοτικό, Πάρνηθος και Δόξης (Κουνέλια)
7ο Δημοτικό, Ρόδου & Γράμμου (Χαϊδάρι κέντρο)
6ο Γυμνάσιο, Μπουμπουλίνας 14 (Δάσος)

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθούν αυστηρά:
• Κοινωνικά κριτήρια
• Εντοπιότητα
• Σειρά προτεραιότητας

Για την εγγραφή είναι απαραίτητα τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση (από τον Δήμο Χαϊδαρίου).
  2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας Γονέα και των ατόμων που θα παραλαμβάνουν το παιδί.
  3. Ιατρική βεβαίωση παιδίατρου/παθολόγου (Υπάρχει επισυναπτόμενη στην αίτηση).
  4. Ιατρική βεβαίωση δερματολόγου και καρδιολόγου (μόνο σε περίπτωση που θα συμμετέχει στην δραστηριότητα του κολυμβητηρίου).
  5. Μία έγχρωμη φωτογραφία του παιδιού μικρή.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Τελευταίου εξαμήνου).
  7. Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας.
  8. Βεβαίωση κατοικίας (Κάτοικοι Χαϊδαρίου). (Απευθύνεστε στο δημοτολόγιο: 2132047256)

Δίκτυο σχολικών βιβλιοθηκών

24-05-2019

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκαν οι νέες Σχολικές Βιβλιοθήκες σε τέσσερα σχολεία του Δήμου μας. Πρόκειται για το 4ο,7ο,9ο και 10ο Δημοτικό. Οι νέες Βιβλιοθήκες συμπεριλαμβάνονται στο «Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων». Ο εξοπλισμός τους ήταν έργο ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προϋπολογισμού 3000€ ανά σχολείο (για προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και βιβλίων), με φορέα χρηματοδότησης το ΥΠΠΕΘ. Διαχειριστής του έργου ήταν η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ενώ στενή ήταν η συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων. Επιπλέον, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου έγιναν όλες οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις στους χώρους των Βιβλιοθηκών.

         Στο επόμενο διάστημα θα γίνει και η ψηφιακή διασύνδεση των νέων Βιβλιοθηκών με τη νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη (πρώην Αίθριο), ενώ έχει γίνει ήδη αίτημα να ενταχθούν και άλλα σχολεία στο πρόγραμμα την επόμενη σχολική χρονιά

(2ο και 3ο Δημοτικό).

         Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η δημιουργία όλων εκείνων των απαραίτητων προϋποθέσεων για την υψηλού επιπέδου δωρεάν μόρφωση όλων των παιδιών στο δημόσιο σχολείο, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των γονιών.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων του Χαϊδαρίου για το 2019

22-05-2019

Το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου ολοκληρώθηκε η ημιτελική και τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2019 στο Δήμο Χαϊδαρίου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου. Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές, αγόρια και κορίτσια,  από τα Σχολεία του Χαϊδαρίου και πραγματοποιήθηκαν δεκάδες αγώνες. Συνολικά πήραν μέρος 11 ομάδες από τα Δημοτικά Σχολεία. Η συμμετοχή για όλους ήταν δωρεάν.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε το 4ο Δημοτικό, το οποίο νίκησε στον τελικό της Κυριακής με σκορ 3-2 το 3ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ στο μικρό τελικό την τρίτη θέση κατέκτησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο το οποίο επικράτησε στον αγώνα με το 7ο με σκορ 3-1.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε ένα γήπεδο με σύγχρονο χλοοτάπητα που εγγυούνταν την ασφάλεια των παικτών.

Στο φετινό τουρνουά, όπως και στο περσινό δόθηκε συνέχεια στην καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθε, προήχθησαν οι αξίες της συλλογικότητας και της συνεργασίας μέσα από το παιχνίδι, ξεχώρισαν ιδιαίτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο αλλά κυρίως ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά με τη συμμετοχή τους, είτε κέρδιζαν, είτε έχαναν.

copyrights © 2019 Evolution Projects