Δελτία Τύπου

Το ανανεωμένο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης άνοιξε τις πύλες του

16-05-2019

Το ανανεωμένο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» άνοιξε τις πύλες του για τα εγκαίνια, με ένα φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του ΑΟ Χαϊδαρίου. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή κόσμου, για  να θαυμάσει από κοντά μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, που έγραψαν χρυσές σελίδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσε το παρόν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, παρευρέθηκαν επίσης αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων από τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της πόλης μας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι η αναβάθμιση του γηπέδου αποτελούσε στόχο και αίτημα χρόνων, που υλοποιήθηκε για να παρέχει στους αθλούμενους τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να καλλιεργήσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Σίγουρα, είπε, είναι «προίκα» για όλα τα παιδιά, τους νέους και τις νέες της πόλης μας, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να αθλούνται καθημερινά. Θα συνεχίσουμε, με την αναβάθμιση του 1ου Αθλητικού Κέντρου στο Δάσος, ώστε να υπάρχουν πλέον περισσότερα γήπεδα που να συμβάλουν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. Τέλος, ευχαρίστησε τους παλαίμαχους των δυο σπουδαίων ομάδων.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου των Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι  οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 8-6 των παλαιμάχων του AO Χαϊδαρίου.

Οι παλιές δόξες και των δύο συλλόγων πρόσφεραν γκολ και άφθονο θέαμα στον κόσμο που τους παρακολούθησε, οι οποίοι έφυγαν αδιαμφισβήτητα γεμάτοι από το ποδόσφαιρο που είδαν.

Τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με κύπελλο που παρέλαβε ο Πρόεδρος του, Γιώργος Δαρίβας, από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, και τον Πρόεδρο των βετεράνων του Χαϊδαρίου, Θεόδωρο Αποστολόπουλο.

Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση έγινε στον Πέτρο Καραβίτη που τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων και στον Λευτέρη Καπετανάκη, πρώην Πρόεδρο του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα για τις επίτοκες μητέρες από την κοινωνική υπηρεσία

08-05-2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, τέλος Απριλίου, το πρόγραμμα Μαίας που απευθύνεται σε μέλλουσες μητέρες για την ψυχική της ενδυνάμωση, προετοιμασία για τον τοκετό καθώς και συμβουλές θηλασμού.

Το Πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το Μάιο έπειτα από την ανταπόκριση που είχε στις μέλλουσες μητέρες.

Οι επίτοκες γυναίκες που βρίσκονται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και επιθυμούν να συμμετέχουν στο επόμενο πρόγραμμα που θα συνεχιστεί τον Μάιο, μπορούν να απευθύνονται για εγγραφή στο τηλέφωνο Κοινωνικής Υπηρεσίας 2132047374. Υπεύθυνη Βασιλική Δήμου (Επισκέπτρια Υγείας).

Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν

08-05-2019

Η Κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας σε συνεργασία με την εταιρεία Alzheimer Αθηνών με την υποστήριξη του Κοινωφελούς ιδρύματος ΤΙΜΑ, αναλαμβάνει την υλοποίηση του προγράμματος «Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν». Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και υποστήριξη των οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια κατ' οίκον.

Πρόκειται για καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο εστιάζει στον φροντιστή  και θα έχει ως προτεραιότητα την ανακούφιση του από το φορτίο της φροντίδας. Συνολικά το πρόγραμμα θα εξυπηρετήσει  οικογένειες δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος που διαμένουν στη Δυτική Αττική, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε ανάλογες υπηρεσίες.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα υπάρχει καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη και καθοδήγηση σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική ανακούφιση αλλά και την διαχείριση κρίσεων.

Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, υπεύθυνη Βασιλική Δήμου: 213 20 47 374. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τη θυσία των 200 εκτελεσθέντων κομμουνιστών

07-05-2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μάη, η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη θυσία των 200 εκτελεσθέντων κομμουνιστών που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου στο Μπλοκ 15.

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατέθεσαν στεφάνι εκτός του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, εκπρόσωποι του παραρτήματος Χαϊδαρίου ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην κεντρική του ομιλία ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ανέδειξε το νόημα που έχει σήμερα, εβδομήντα πέντε χρόνια μετά, η θυσία των 200 κομμουνιστών την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά του 1944. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: «Η στάση των κρατουμένων του κολαστηρίου του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, είναι μία λαμπρή σελίδα στην ηρωική πάλη του λαού μας κατά τη διάρκεια της κατοχής. Είναι ένα ακόμα δείγμα της δύναμης του λαού, που κάτω κι από τις πλέον δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, απέδειξε πως ακόμα και στις πιο μαύρες μέρες, όταν ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ να ανατρέψει του συσχετισμούς, να αντιμετωπίσει και τον πιο σκληρό εχθρό, να γράψει τη δικιά του ιστορία… Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι ήρωες σαν όλους αυτούς που πέρασαν από το Στρατόπεδο του Χαϊδαρίου, δεν μπορεί να υπάρξουν ξανά. Άλλοι τους παρουσιάζουν σαν κάτι εξωπραγματικό, σαν υπεράνθρωπους. Η αλήθεια όμως είναι, πως κανείς δεν γεννιέται ήρωας, δεν γεννιέται για να σταθεί απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα ή για να υποστεί φρικτά βασανιστήρια. Οι ήρωες διαμορφώνονται, γαλουχούνται μέσα από μικρές και μεγάλες μάχες, μέσα στη φωτιά της ταξικής πάλης».

Κλείνοντας ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην απαίτηση του λαού το Στρατόπεδο να αποδοθεί στο λαό της περιοχής και να δημιουργηθεί Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Μπλοκ 15, ενός μουσείου «που πρέπει να είναι επισκέψιμο για τα σχολεία, τους μαζικούς φορείς, τη νεολαία και το λαό που πρέπει να μαθαίνει, να διδάσκεται, να διαπαιδαγωγείται στα ιδανικά της ειρήνης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της συναδέλφωσης των λαών. Να μάθει να παλεύει για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, φτώχεια και ανέχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο φασισμός σηκώνει κεφάλι και στην Ελλάδα με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην Ευρώπη, σήμερα που οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και οι επεμβάσεις δημιουργούν εκατόμβες νεκρών, καταστρέφουν τις πόλεις, τα χωριά και τις υποδομές πολλών χωρών, αναγκάζοντας χιλιάδες κυνηγημένους και απελπισμένους συνανθρώπους μας να γίνουν πρόσφυγες προσπαθώντας να ξεφύγουν από το θάνατο, σήμερα που η επίθεση εναντίον των λαϊκών δικαιωμάτων γενικεύεται, πρέπει τα διδάγματα τέτοιων θυσιών να γίνονται μάθημα αντίστασης και αγώνα κυρίως για τις νέες γενιές».

Εκ μέρους του παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ και του ΔΣΕ χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρός Τάκης Κουβαράς. Αναφερόμενος στην επιλογή των 200 κομμουνιστών είπε πως «καθόλου τυχαία δεν ήταν, καθώς αν ανατρέξουμε στη ζωή τους και των ομοϊδεατών τους θα δούμε ότι είναι στενά συνδεδεμένοι με όλες τις φάσεις της ταξικής πάλης που διεξαγόταν εκείνα τα χρόνια στην πατρίδα μας. Πραγματικά σε όλες τις κοινωνικές συγκρούσεις της εποχής, στα γεγονότα του Μάη του '36, στη Θεσσαλονίκη, στα γεγονότα του '35, στο Ηράκλειο Κρήτης, παντού, βλέπουμε μπροστάρηδες αγωνιστές το Σουκατζίδη, το Μαριακάκη, το Σκλάβαινα, τον Τσίκα, όλους τους 200. Από τότε η αστική τάξη της χώρας μας έβλεπε στο πρόσωπό τους το μοναδικό κίνδυνο για την εξουσία τους. Έτσι τους αντιμετώπιζαν διαχρονικά όλοι. Έτσι η μεταξική δικτατορία, έτσι και οι Γερμανοί».

Ακολούθησε, ανάγνωση κειμένων από τους ηθοποιούς Κερασία Σαμαρά και Ζαχαρία Ρόκα, τραγούδια από τη χορωδία του Δήμου Χαϊδαρίου ενώ τέλος διαβάστηκε το προσκλητήριο νεκρών.

Στη συνέχεια, στο χώρο του Μπλοκ 15 σε κλίμα συγκίνησης έγινε κατάθεση στεφάνων από τους δύο Δημάρχους και φορείς της πόλης.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στηρίζει τη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά Με Δικαιώματα

25-04-2019

Δελτίο Τύπου

Απόφαση Στήριξης 10 Εργαζομένων από το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου Χαϊδαρίου για τη Μονιμοποίησή τους

Για μια ακόμα φορά, ο Δήμος Χαϊδαρίου στηρίζει έμπρακτα το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων, οι οποίοι εργάζονται επί συναπτά έτη με ανανεωμένες συμβάσεις εργασίας, στα τμήματα Πολιτισμού του Δήμου μας.

Πρόκειται για εργαζόμενους που με τη δουλειά τους, στηρίζουν όλα τα τελευταία χρόνια τα πολιτιστικά τμήματα και τις ομάδες του Δήμου μας, ενώ η γενικότερη συνεισφορά τους αντανακλάται στη σημαντική αύξηση της συμμετοχής του κόσμου στις πολιτιστικές δραστηριότητες και στα τμήματα των Πολιτιστικών Κέντρων του Δήμου μας.

Ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και του δίκαιου αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

 Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου για τη διεκδίκηση της επιστροφής των 4 Σιντριβανιών του Πύργου ''Παλατάκι'' στο Φυσικό τους Χώρο !

25-04-2019

Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής,  τη διεκδίκηση της επιστροφής των τεσσάρων (4)  σιντριβανιών, που πλαισίωναν τον Πύργο  «Παλατάκι»  και κοσμούσαν τον περίβολο του κτιρίου στο πρόσφατο ιστορικό παρελθόν.

Μετά την ολοκλήρωση πολύχρονης έρευνας,  εντοπίστηκαν και τα τέσσερα (4) σιντριβάνια του Πύργου «Παλατάκι», τα οποία είχαν πωληθεί στο Δήμο Αθηναίων,  το 1963.

Η επιστροφή των τεσσάρων (4) σιντριβανιών του Πύργου «Παλατάκι»  στο φυσικό τους χώρο, αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα για το Δήμο μας, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα ενός ολοκληρωμένου ιστορικού χώρου, μνημείου της σύγχρονης ιστορίας μας, σπουδαίου φυσικού κάλους και αρχιτεκτονικής δομής.

Με την ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. αλλά και στη συνέχεια με κατάλληλα σχεδιασμένες και συγκεκριμένες ενέργειες,  επισκέψεις και αιτήματα, θα συνεχίσουμε ώστε να συμπληρωθούν τα  ιστορικής σημασίας κομμάτια, που λείπουν από ένα μνημείο - κόσμημα για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

 

 

Ένα Αμαξίδιο για κάποιον που το έχει ανάγκη, ένα μάθημα πολύτιμο για τους Μαθητές των Σχολείων !

24-04-2019

Δελτίο Τύπου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για ζωή», συνέβαλλε στην ενημέρωση για την ορθή οδική συμπεριφορά και την  κινητοποίηση των σχολείων, προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ανακύκλωση καπακιών πολλοί μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση των σχολείων ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός καπακιών και να δοθεί δωρεάν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας,  ένα αναπηρικό αμαξίδιο, απλού τύπου, το οποίο  θα δοθεί  σε  άπορο συμπολίτη μας με κινητικές δυσκολίες.

Επίσης, στην επιτυχία αυτής της δράσης συνέβαλαν Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι και οι κάτοικοι της πόλης, αφού ανταποκρίθηκαν και ανακύκλωσαν καπάκια σε διάφορα σημεία υπηρεσιών του Δήμου όπως στο Κολυμβητήριο, στα Αθλητικά Κέντρα, στο Δημαρχείο, στο ΕΡΕΙΣΜΑ και στo Πνευματικό Κέντρο (Πρώην ΝΕΛΕ).

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά με έναρξη τη νέα σχολική χρονιά.

Ως Δήμος, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες προκειμένου να ευαισθητοποιούμε τις μικρές ηλικίες, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στη διαπαιδαγώγησή τους.

 Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Θερμά Συγχαρητήρια από το Δήμο Χαϊδαρίου για την Άνοδο της Δάφνης Δαφνίου !

22-04-2019

Δελτίο Τύπου

Η Δάφνη Δαφνίου στην Α2! Έκανε Περήφανο Όλο το Χαϊδάρι!

Η Δάφνη Δαφνίου ανέβηκε στο πιο «ψηλό σκαλί» της Β Κατηγορίας στο Basket, κατακτώντας την άνοδο στην Α2, κάνοντας, κάθε Χαϊδαριώτη περήφανο για αυτή την επιτυχία.

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου, στους ανθρώπους της Δάφνης Δαφνίου. Ιδιαίτερα, στους πρωτεργάτες αυτής της τεράστιας επιτυχίας, στους μπασκετμπολίστες, στο προπονητικό team, στη Διοίκηση της ομάδας και τους πιστούς Χαϊδαριώτες φιλάθλους που ο καθένας με τον τρόπο του και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη αυτού του άθλου!

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει την πορεία της προς την κορυφή! Οι προσδοκίες με την άνοδο μεγαλώνουν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε και στις μελλοντικές επιτυχίες!

 Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Σταθερά και πάλι, στο πλάϊ των εργαζομένων ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος

18-04-2019

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ναουάφ Δαουάχερ, παραβρέθηκαν την Τετάρτη 10 Απρίλη, στα Δικαστήρια όπου εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα για 52 εργαζόμενους συμβασιούχους οι οποίοι υπηρετούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και 13 εργαζόμενους συμβασιούχους οι οποίοι έχουν προσληφθεί, μέσω 8μηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Η Δημοτική Αρχή, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη δουλειά των εργαζόμενων σε μόνιμες θέσεις εργασίας, γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος κατά την ακροαματική διαδικασία, «πρόκειται για εργαζόμενους, οι οποίοι στελεχώνουν τους Παιδικούς Σταθμούς και άλλες υπηρεσίες του Δήμου μας. Δίχως αυτούς, δε θα μπορούσε ο Δήμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν. Έχουν συμβάλει καθοριστικά με τη δουλειά τους στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες μας. Είναι απολύτως απαραίτητοι και πρέπει να μονιμοποιηθούν

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει η Απόφαση του Δικαστηρίου.

Η μοναδική λύση που θα δώσει τέλος στην εργασιακή ομηρία που βρίσκονται και στα οξυμένα προβλήματα των Υπηρεσιών του Δήμου, είναι η μονιμοποίηση στις θέσεις τους.

Αυτό προσκρούει στην απαγόρευση από την κυβέρνηση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δίκιο των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με δικαιώματα.

 Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Στο κόλπο της βρώμικης προεκλογικής επίθεσης στη Δημοτική Αρχή και η Συνδικαλιστική μαφία

16-04-2019

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση που η παράταξη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» (συνδικαλιστική έκφραση του ΠΑΣΟΚ) αποτελώντας τη μειοψηφία στο σωματείο εργαζομένων, στην προεκλογική αναμπουμπούλα, βρήκε ευκαιρία να λασπολογήσει εναντίον της Δημοτικής Αρχής, βρίσκοντας φιλόξενο χώρο προβολής σε τοπικά ΜΜΕ που στηρίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο και έχουν κάνει την μη «αντικειμενική» δημοσιογραφία, επιστήμη.

Η συνδικαλιστική μαφία αφού σέρνει το σωματείο στα δικαστήρια γιατί έφαγε στραπάτσο στις εκλογές από τους εργαζόμενους του Δήμου, αφού δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα στους συμβασιούχους να εγγράφονται στο σωματείο, σαν γνήσιοι εργατοπατέρες μπροστά στις εκλογές, θυμήθηκαν τάχα να μας κάνουν μαθήματα συνδικαλισμού, καθώς τους έπιασε ο πόνος δήθεν για τα εργατικά συμφέροντα.

Η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου είναι από τις λίγες που πήραν απόφαση στήριξης των εργαζόμενων και καταβολής του επιδόματος των 176 ευρώ, ενώ ήδη έχει καταβληθεί και η τέταρτη δόση όπως είχε συμφωνηθεί με τους εργαζόμενους.   Αλήθεια τι ανησυχεί τη συνδικαλιστική μαφία; Υπάρχει συμφωνητικό με τους εργαζόμενους για την καταβολή της 5ης δόσης εντός του 2019 και το γνωρίζουν καλά.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα καταβληθεί στους εργαζόμενους και το πόσο που αντιστοιχεί στις αγωγές για το 13ο και 14ο μισθό, που είχαν περικοπεί από την αντεργατική επέλαση στα δικαιώματα των εργαζομένων, που εξαπέλυσαν οι κυβερνήσεις όλων των παραλλαγών τα τελευταία χρόνια, στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης, τις οποίες στήριξε η Συνδικαλιστική «Ανατροπή».

Η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήταν συνεπέστατη σε κάθε εργασιακό θέμα που προέκυψε στη θητεία της. Μήπως η όλη ανησυχία τους προκύπτει από το ότι αν δεν επανεκλεγεί αυτή η Δημοτική Αρχή, μπορεί να έχουν περιπέτειες και μάλιστα από τον υποψήφιο Δήμαρχο που υποστηρίζουν ανοιχτά;;;

Η Συνδικαλιστική «Ανατροπή» βέβαια δεν έχει βγάλει τσιμουδιά όλα αυτά τα χρόνια για τις ευθύνες των κυβερνήσεων που πετσόκοψαν τα επιδόματα και άλλα εργασιακά δικαιώματα στους εργαζόμενους των ΟΤΑ. Μάλιστα ξιφουλκεί εναντίον της Δημοτικής Αρχή του Χαϊδαρίου, που είναι από τις ελάχιστες που από θέση αρχής, δεν άσκησε έφεση στην δικαστική απόφαση δικαίωσης των εργαζομένων, με κίνδυνο μάλιστα καταλογισμού από τις εποπτεύουσες αρχές, τη στιγμή που οι πολιτικοί συνοδοιπόροι των εργατοπατέρων της Συνδικαλιστικής «Ανατροπής» «σφύριζαν κλέφτικα» και επικαλούνται φτηνές δικαιολογίες,  για να αποφύγουν να ψηφίσουν τις σχετικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μην αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι.

Για να τελειώνουμε με τη φάρσα των εργατοπατέρων της «συνδικαλιστικής ανατροπής» και στο Δήμο μας, να τους συμβουλέψουμε να συνεχίσουν να συμπορεύονται με τους τοπικούς επιχειρηματίες και να εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα, γιατί το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία.   

Υ.Γ. Επειδή είναι μεγάλο το διάστημα μέχρι τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους μπορεί να τους ξαναστεναχωρήσει, να τους συμβουλέψουμε επίσης, να είναι πιο προσεκτικοί όταν πηγαίνουν σε πολιτικές εκδηλώσεις με το μπλοκάκι και το στυλό για να καταγράφουν τους εργαζόμενους, σαν να πρωταγωνιστούν στην κωμωδία η «κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας και ο λαός του Χαϊδαρίου γνωρίζουν πολύ καλά τη στάση μας στο πλευρό όσων αγωνίζονται για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, τη στάση μας στο πλευρό των εργατικών αγώνων και τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη.

copyrights © 2019 Evolution Projects