Δελτία Τύπου

σύσκεψη εμπλεκόμενων φορέων για την έναρξη κατασκευής του αντιπλημμυρικού έργου επί της Λεωφ. Αθηνών

16-01-2018

 

 Τη Δευτέρα 18 Γενάρη πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων για την έναρξη της κατασκευής του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου επί της Λεωφόρου Αθηνών. Η σύσκεψη έγινε στο γραφείο του Δημάρχου Χαϊδαρίου.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου Πυργούσων Αττικής

16-01-2018

 

 Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής «Το Πυργί Χίου» έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Δημάρχου Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκου, της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων συλλόγων αλλά και των βουλευτών Χίου, Νότη Μηταράκη και Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

15-01-2018

 

 Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κώστα Σταθά και Νίκο Καραγιάννη συναντήθηκε, την Τρίτη 9 Γενάρη, με τη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου με τον Δήμαρχο Πατρέων

08-01-2018

 

 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρο Τουλγαρίδη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
 Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα των παιδικών σταθμών, της κατάστασης που επικρατεί γύρω από τη λειτουργία τους, τις διαμορφωμένες ανάγκες που υπάρχουν αλλά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Αίτημα του Δήμου Χαϊδαρίου για Έκπτωση στις Θέσεις Παρκινγκ του Σταθμού Μέτρο «Αγία Μαρίνα»

08-01-2018

 Ο Δήμος Χαϊδαρίου κατέθεσε αίτημα προς τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. την Τετάρτη 4/1/2018, προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης μας που χρησιμοποιούν το μετρό να επωφεληθούν έκπτωσης της τάξεως του 20%.
Όπως αναφέρει σχετικό αίτημα του Δήμου, ο σταθμός «Αγ. Μαρίνα» της γραμμής 3 του μετρό βρίσκεται στα όρια της πόλης μας και οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου εξυπηρετούνται από αυτόν.

Αγιασμός των υδάτων

08-01-2018

 

 Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας για τον αγιασμό των υδάτων, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Χαϊδαρίου και της Διεύθυνσης Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά τον αγιασμό των υδάτων στον Σκαραμαγκά, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων συλλόγων.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πόλη μας!

29-12-2017
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Θεατρικά, Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια και Show μας περιμένουν καθημερινά για να 
διασκεδάσουμε!!!

Καλή αρχή και καλό μάθημα στους πρόσφυγες μαθητές

27-12-2017

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποδεχόμαστε πρόσφυγες μαθητές από τη δομή φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά, σε σχολεία του Δήμου μας.
 

Κάλαντα στο Δήμαρχο Χαϊδαρίου

27-12-2017

Κάλαντα και ευχές δέχθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, με την επίσκεψη της Χορωδίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου συνοδεία του Προέδρου του, Δημήτρη Σούκη, καθώς και του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, με τον υπεύθυνο του κέντρου Γιώργο Καλογράνα. Οι Χορωδίες έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το Δημαρχείο.

Βράβευση επιτυχόντων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικών ομάδων

27-12-2017

 Τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και αθλητικές ομάδες του Δήμου που διακρίθηκαν σε πανελλήνια τουρνουά βράβευσε, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
 

copyrights © 2019 Evolution Projects