Δελτία Τύπου

15 χρόνια δράσεις στην κοινότητα " Άριξης"

07-02-2018

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Κοινωφελούς Επιχείρησης στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

07-02-2018

 

 

Κοπή Πίτας του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου

07-02-2018

 

παλεύουμε για πανεπιστήμια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών

02-02-2018

 Με αφορμή τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα θέλαμε να τοποθετηθούμε πάνω στο θέμα, θέτοντας εξ αρχής ως κριτήριο τι πανεπιστήμιο έχουν ανάγκη η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

διαβάστε το πλήρες έγγραφο  εδώ

βράβευση παραολυμπιονικών ξιφασκίας

01-02-2018

 

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία Ξιφασκίας Χαϊδαρίου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Χαϊδαρίου, όπου βρέθηκαν και οι αθλητές της ακαδημίας, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους.

κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Εστία Κρητών Χαϊδαρίου

01-02-2018

 Την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος πραγματοποίησε η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Εστίας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Στην εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι της Εστίας, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Μόσχος Χουδελούδης, επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων.

Παλεύουμε με το λαό του Χαϊδαρίου για τις ανάγκες του!

25-01-2018

 Στις 15/12/2017 πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου για τον Προϋπολογισμό του 2018. Ο προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
 Ο προϋπολογισμός του 2018, όπως και οι προηγούμενοι, κινείται μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που ορίζει η Κυβερνητική Πολιτική και εξασφαλίζεται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί κλπ), δίνοντας ελάχιστα περιθώρια για παρέμβαση και διαμόρφωση διαφορετικών προτεραιοτήτων από την Δημοτική Αρχή, στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των λαϊκών αναγκών.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΑΠΗ

25-01-2018

 Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Χαϊδαρίου επισκέφτηκε την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, όπου τους υποδέχθηκε το προσωπικό και τα μέλη τους. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, Μιχάλης Σελέκος, βρέθηκε στα Κ.Α.Π.Η. Δάσους, Κέντρου και Αγ. Γρηγορούσας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Ναουάφ Δαουάχερ, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Δημουλά στα ΚΑΠΗ και τον Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μιχάλη Κοκκάρα.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ε. Δάσος - Δάφνη Χαϊδαρίου

23-01-2018

 

 Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Α.Ε. Δάσος - Δάφνη Χαϊδαρίου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, επικεφαλής πολιτικών παρατάξεων, αθλητές της ομάδας με τις οικογένειές τους, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Χαϊδαρίου και δημοσιογράφοι.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συνδέσμου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου

23-01-2018

 Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Συνδέσμου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου. 

copyrights © 2020 Evolution Projects