Δελτία Τύπου

Κάλαντα στο Δήμαρχο Χαϊδαρίου

27-12-2017

Κάλαντα και ευχές δέχθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, με την επίσκεψη της Χορωδίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου συνοδεία του Προέδρου του, Δημήτρη Σούκη, καθώς και του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, με τον υπεύθυνο του κέντρου Γιώργο Καλογράνα. Οι Χορωδίες έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το Δημαρχείο.

Βράβευση επιτυχόντων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικών ομάδων

27-12-2017

 Τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και αθλητικές ομάδες του Δήμου που διακρίθηκαν σε πανελλήνια τουρνουά βράβευσε, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
 

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών

20-12-2017

Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν ανάγκη

20-12-2017

 

 Την Τρίτη 19/12/2017 οι καθηγητές, οι γονείς και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλους.
 Έχοντας συναίσθηση των προβλημάτων που δημιουργεί η Οικονομική Κρίση σε πολλές λαϊκές οικογένειες, πήραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσαν στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου μας.

Kαλωσορίζουμε τους πρόσφυγες μαθητές στα σχολεία της πόλης μας

13-12-2017

 O Δήμος μας καλωσορίζει τους πρόσφυγες μαθητές, που αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους τις επόμενες ημέρες σε σχολεία της πόλης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στην περιπέτεια της γνώσης. Η έναρξη των μαθημάτων, για μία ακόμα χρονιά, γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, που συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες ως μαθητές δεύτερης κατηγορίας.

Ξεκινά η κατασκευή των πεζογεφυρών στο Χαϊδάρι

11-12-2017

 

Δώρα στα παιδιά των παιδικών σταθμών από το Δήμο Χαϊδαρίου

08-12-2017

 

 Επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Ναουάφ Δαουάχερ, να επισκέπτονται όλους τους Παιδικούς Σταθμούς.

Άρθρο του Αντιδημάρχου Ν. Καραγιάννη για την Πώληση όπλων από την Κυβέρνηση στη Σαουδική Αραβία

07-12-2017

  Με αφορμή την απαράδεκτη πώληση όπλων από την κυβέρνηση στην Σαουδική Αραβία, την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την αρθρογραφία στον τοπικό τύπο, αξίζει να επαναφέρουμε τη θέση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να μην υπάρχει διαστρέβλωση.
 Από θέση αρχής, σταθερά και διαχρονικά είμαστε αντίθετοι και αντιπαλεύουμε συμφωνίες στρατιωτικού περιεχομένου, που υπογράφουν οι ελληνικές κυβερνήσεις με χώρες οι οποίες μετέχουν σε επεμβάσεις.

πραγματοποίηση εκδήλωσης Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου

07-12-2017

 

 Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στη γεμάτη κόσμο αίθουσα της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου, η εκδήλωση της Εστίας και του Δήμου Χαϊδαρίου για την 151η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου και την 104η Επέτειο Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

θεατρική παράσταση "Η Δύση της Ανατολής"

28-11-2017

 

 Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, η θεατρική παράσταση «Η Δύση της Ανατολής» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Σαρωνικού σε διδασκαλία/σκηνοθεσία του Γιώργου Πετρινόλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 95 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Το θεατρικό έργο είναι βασισμένο στο βιβλίο του συγγραφέα Παρασκευά Συριανόγλου που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικά χρόνια στην ίδια αίθουσα.

copyrights © 2020 Evolution Projects