Δελτία Τύπου

Ενθουσίασε ο «Δόν Καμίλο» στο Δαφνί!

19-10-2017

Τον «Δον Καμίλο», το αριστούργημα του Σωτήρη Πατατζή, ανέβασε το θεατρικό εργαστήρι της Νέας Σμύρνης στο Δαφνί, μια πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δαφνίου και του Δήμου Χαϊδαρίου. 

 

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

19-10-2017

  Πρόγραμμα

 

 

Δελτίο τύπου για το Κολυμβητήριο

18-10-2017

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών υπηρεσιών και το Τμήμα Κολυμβητηρίου, στα πλαίσια της παροχής σταθερών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας με τον πολίτη, προχώρησε στις εξής ενέργειες:

 

Όχι στην αξιολόγηση

16-10-2017

 Όχι στην αξιολόγηση - εναρμόνιση της λειτουργίας των δήμων με τους στόχους της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας
Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/10/2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου αποφάσισε, κατά πλειοψηφία επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του, να εναντιωθεί στο νομοσχέδιο της αξιολόγησης προσωπικού, δομών και υπηρεσιών που προωθεί η Κυβερνηση στηρίζοντας τις συλλογικές αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων των εργαζομένων.

Υπερασπιζόμαστε τους λιγοστούς χώρους αναψυχής στη Δυτική Αττική!

16-10-2017


Δεν παραδίδουμε το τουριστικό περίπτερο και τον περίβολο για ξεπούλημα!
(Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου)

 Σύμφωνα με το ΦΕΚ 710/19-8-1997, παραχωρήθηκε κατά δικαίωμα χρήσης και άνευ ανταλλάγματος, από τον ΕΟΤ προς το Δήμο Χαϊδαρίου, το τουριστικό περίπτερο και η έκταση πέριξ αυτού, στην περιοχή «Δαφνί».
 

Ευχαριστήρια επιστολή κατοίκων της οδού Φιλίππου

16-10-2017

 Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Χαϊδαρίου έστειλαν κάτοικοι της οδού και της παρόδου Φιλίππου για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αγωγού όμβριων υδάτων. Το έργο περατώθηκε τον Αύγουστο, λύνοντας το χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρών στην περιοχή έπειτα ακόμα και από ήπιες βροχοπτώσεις.
 Πρόκειται για μια από τις δεκάδες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο το Δήμο προκειμένου να λύνονται τοπικής έκτασης προβλήματα που δυστυχώς έμεναν ανεπίλυτα επί σειρά ετών.

διαβάστε την επιστολή  εδώ

Αναβάθμιση εγκαταστάσεων και υλικών κολυμβητηρίου

13-10-2017

 

 Ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών υπηρεσιών και το Τμήμα Κολυμβητηρίου, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι προχώρησε στις εξής ενέργειες :

Απόφαση ΔΣ για προβλήτα Νο4 στο Σκαραμαγκά

10-10-2017


 Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου, εκφράζοντας την ομόθυμη επιθυμία των κατοίκων της πόλης μας αλλά και της Δυτικής Αθήνας, απαιτεί την άμεση παραχώρηση του προβλήτα Νο 4 στο Σκαραμαγκά ώστε να αξιοποιηθεί από την Τοπική Διοίκηση ως χώρος αναψυχής, για να είναι η πρόσβαση στη θάλασσά μας δικαίωμα για όλο το Λαό.

 

Νέος χώρος για τη στέγη πολιτισμού στη Γρηγορούσα

09-10-2017

  

 Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας στην οδό Οδυσσέως 89.

Συνάντηση της Κουβανής Πρέσβειρας με το Δήμαρχο

09-10-2017

 

 Την Πέμπτη 5/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Κουβανής Πρέσβειρας, Zelmys Ma Dominguez Cortina, με το Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο.
  

copyrights © 2020 Evolution Projects