Δελτία Τύπου

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Παλαιστίνιου Πρέσβη με το Δήμαρχο Χαϊδαρίου!

06-10-2017

  

 Την Τετάρτη 4/10/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Παλαιστίνιου Πρέσβη Marwan Toubassi με το Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο.
 Η επίσκεψη εντάσσεται στην προσπάθεια της Παλαιστινιακής Αρχής προκειμένου να γίνει μέρος του αγώνα του λαϊκού κινήματος το Παλαιστινιακό ζήτημα, ζητώντας στήριξη και αλληλεγγύη για το λαό της, που αντιστέκεται στις Ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις.
 Ο Δήμαρχος εξήρε τον ηρωισμό και το απαράμιλλο θάρρος του Παλαιστινιακού Λαού, που διεκδικεί το αυτονόητο, να αναγνωριστεί πλήρως ως κυρίαρχο κράτος από όλο τον κόσμο. Κατήγγειλε την βία και την καταστολή του ισραηλινού κράτους ενάντια σε γυναίκες και παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας και στις άλλες περιοχές της Παλαιστίνης. Τόνισε ότι οι λαοί μας έχουν γερό δεσμό αφού παρόμοια δεινά έχει περάσει και ο Ελληνικός λαός και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει κατοχή. Συμπλήρωσε ότι, αποτελεί βασική μας αρχή κάθε λαός να έχει το δικαίωμα να καθορίζει τη μοίρα του μόνος του, να έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης χωρίς «διαιτητές» και «κηδεμόνες».
 

ολοκληρώθηκαν οι παιδικές εκδηλώσεις της δημοτικής βιβλιοθήκης

05-10-2017

 

33η Γιορτή της Τσικουδιάς στο Χαϊδάρι

03-10-2017

Για 33 χρόνια συνεχόμενα η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου πραγματοποιεί τη διήμερη Γιορτή της Τσικουδιάς.

 

Προστατεύουμε τις Παιδικές Χαρές για να παίζουν τα παιδιά μας!

25-09-2017

 

 

Μια Μαγική Βραδιά στο Χαϊδάρι!

21-09-2017

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του Προφήτη Ηλία!

20-09-2017

 

Χτύπησε το 1ο Κουδούνι στα σχολεία του Χαϊδαρίου

14-09-2017

Για μια ακόμα χρονιά όλοι ήταν στη θέση τους, οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι ήταν παρόντες στην έναρξη της σχολικής χρονιάς στον αγιασμό της 1ης ημέρας.

  

Έναρξη Παιδικών Σταθμών και Σχολείων

14-09-2017

Αγαπητοί γονείς,
Η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου καλωσορίζει εσάς και τα παιδιά σας στους φιλόξενους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και σας εύχεται καλή σχολική χρονιά.
 

Διάψευση Δημοσιεύματος

08-09-2017

Την Πέμπτη 7/9 αναρτήθηκε σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα με έδρα το Χαϊδάρι δημοσίευμα που αναφέρει πως τη Δευτέρα 11/9, ημέρα έναρξης των Σχολείων, θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα των προσφύγων μαθητών.

Η επίσημη ενημέρωση του Δήμου μας, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου είναι ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης, ούτε ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων.

Eγγραφές στα πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου

07-09-2017

 Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου Χαϊδαρίου
Από 4/9/2017 ξεκίνησαν οι εγγραφές στις αθλητικές και πολιτιστικές ομάδες του Δήμου Χαϊδαρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις παρακάτω δραστηριότητες:

copyrights © 2020 Evolution Projects