Δελτία Τύπου

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημοτικού Συμβουλίου

04-09-2017

 Το Σάββατο 2/9 έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Μπαλοδήμας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαϊδαρίου, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.
 Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.
 Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) τη Δευτέρα στις 4:30 μ.μ., η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ιλίου.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017

31-08-2017

 

Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Φθινόπωρο 2017.

 

Μήνυμα του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου για την ανακοίνωση των βάσεων

28-08-2017

  

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ολοκληρώθηκε για χιλιάδες μαθητές η σχολική τους πορεία και ανοίγεται μπροστά τους ο «στίβος» της εκπαίδευσης και της δουλειάς.

 

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

22-08-2017

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) οργανώνει την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, με θέμα:
«Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

 

 

Δωρεάν Μαστογραφικός έλεγχος στο Χαϊδάρι

21-08-2017

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις επόμενες ημέρες

16-08-2017

 

Σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών...

Ξεκινούν και φέτος οι «Βραδιές Κινηματογράφου» από το Δήμο Χαϊδαρίου Κάθε Δευτέρα στο Cine «Κατερίνα

01-08-2017

Το σταθερό ραντεβού μας στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕ Κατερίνα» (Δαβάκη 18) ανανεώνεται και φέτος το καλοκαίρι. Στις 7 Αυγούστου ξεκινά τις προβολές του, κάνοντας πρεμιέρα με την παιδική ταινία «Ψάχνοντας την Ντόρι».
 

Πρόγραμμα προβολών 

Άμεση αντίδραση και κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στο ύψος του Δαφνίου!

20-07-2017

 Φωτιά ξέσπασε τις μεσημεριανές ώρες στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δαφνίου. Στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι με αποτέλεσμα την εξάπλωσή της.
 Όμως, η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη πυροπροστασίας του Δήμου καθώς αλλά και η άμεση ανταπόκριση των γειτονικών Δήμων Αιγάλεω Κερατσινίου και Ασπρόπυργου με βυτία, κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να τη σβήσουν έπειτα από λίγη ώρα.

9η Στα 5 Χιλιόμετρα Ανοιχτής Θάλασσας Η Κέλλυ Αραούζου Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

20-07-2017

 

Φροντίδα για τους ανθρώπους με Alzheimer

13-07-2017

 

 Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Alzheimer Αθηνών, αναλαμβάνει την υλοποίηση του προγράμματος “Φροντίζουμε αυτούς που φροντίζουν”, αξιοποιώντας χρηματοδότησή μέσω ΕΣΠΑ.

copyrights © 2020 Evolution Projects