Δελτία Τύπου

μεγάλη συμμετοχή κόσμου στη γιορτή των τμημάτων tennis

12-06-2017

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια γιορτή του Τμήματος Εκμάθησης Αντισφαίρισης του Δήμου Χαϊδαρίου.
Πρόκειται για το πρώτο τμήμα εκμάθησης στην πόλη μας που λειτουργεί χωρίς διακοπή από το 1991.
Κάθε χρόνο συμμετέχουν στο πρόγραμμα πάνω από 150 παιδιά και περισσότεροι από 100 ενήλικες.

το Χαϊδάρι με μια φωνή απαίτησε να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος εργαζόμενος!

09-06-2017

 

 Με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και το συμβολικό ολιγόωρο αποκλεισμό της Λεωφόρου Αθηνών από όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου Χαϊδαρίου και με τη συμμετοχή πολλών μόνιμων συναδέλφων τους στάλθηκε στη συγκυβέρνηση το πρώτο μήνυμα:


 

 

παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

08-06-2017

 Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα που προβλέπει τη δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και σε ΚΔΑΠ, μέσω αξίας τοποθέτησης (voucher), υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.eetaa, paidikoi.eetaa.gr.

Με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων η Σύσκεψη για την Πυρασφάλεια στο Δήμο Χαϊδαρίου

06-06-2017

 

 Την Πέμπτη 1/6/2017 ο Δήμος Χαϊδαρίου πραγματοποίησε σύσκεψη φορέων με θέμα το συντονισμό και τη λήψη μέτρων πυρασφάλεια ενόψει της αντιπυρική περιόδου.
  

Πρόσκληση σε σύσκεψη μαζικών φορέων

06-06-2017

 Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου και το σωματείο εργαζόμενων του Δήμου μας, προσκαλούν όλα τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης σε σύσκεψη με θέμα: «Ο συντονισμός της δράσης μας και η διοργάνωση κινητοποίησης ενάντια στις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζόμενων στην καθαριότητα»
 Για ακόμα μια φορά η αδίστακτη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει το αντιλαϊκό της πρόγραμμα από κοινού συμφωνημένου με τους Ευρωπαίους συνεργάτες τους, παίρνοντας τα εύσημα από τον ΣΕΒ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες για τη συνέπεια που δείχνουν στην εφαρμογή του αντιλαϊκού ξεζουμίσματος.

Nέα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Xαϊδαρίου, εργαζόμαστε με στόχο την ανανέωση του στόλου οχημάτων

02-06-2017

 

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την απόκτηση τριών νέων οχημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου, με δύο από αυτά να είναι από χθες στους δρόμους της πόλης και το τρίτο να αναμένετε σε λίγες ημέρες.

στηρίζουμε με όλους τους τρόπους τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων του Δήμου μας

31-05-2017

 Την Τρίτη 30/5/2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου με τους συμβασιούχους της καθαριότητας του Δήμου μας.
 Η σύσκεψη είχε ως βασικό θέμα με τις εξελίξεις που υπάρχουν έπειτα από την απαράδεκτη και αντεργατική απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου που ουσιαστικά απολύει τους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Άνοδος στη β΄εθνική μπάσκετ της Δάφνης Δαφνίου

25-05-2017

 

 Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Χαϊδαρίου στη Δάφνη Δαφνίου για τη σπουδαία διάκριση, την άνοδο στη β’ εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης
 Τη Δευτέρα 22/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου και του Αντιδημάρχου Νίκου Καραγιάννη με τον εκπρόσωπο και manager της ομάδας καλαθοσφαίρισης Δάφνης Δαφνιού Μάκη Σωφρονιάδη.

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Χαϊδαρίου σε ψήφισμα στήριξης του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού

18-05-2017
 Ψήφισμα για την απεργία πείνας Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων
Από τις 17 Απρίλη, πάνω από 2.000 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις Ισραηλινές φυλακές, πραγματοποιούν απεργία πείνας διαρκείας, ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής τους.

Ενημέρωση για το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Χαϊδαρίου

18-05-2017

 

 Ξεκίνησε στο δήμο μας η διαδικασία του Διαχειριστικού Ελέγχου από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, η οποία είχε ζητηθεί από την Δημοτική Αρχή και αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 24-03-2016.

copyrights © 2020 Evolution Projects