Δελτία Τύπου

Προσωρινή μεταφορά 1ου ΚΕΠ

17-01-2013

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 14/01/2013, το 1ο Κ.Ε.Π. του δήμου μας, που λειτουργούσε επί της Λ. Αθηνών 277, μεταφέρθηκε προσωρινά στο 2ο Κ.Ε.Π. επί της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 34.
Πρόθεση της διοίκησης είναι η εξεύρεση ακινήτου σε νέο χώρο, όπου θα λειτουργήσει μόνιμα, και για τον οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα.
 

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων Δημάρχου

14-01-2013

 Για την τρέχουσα Δημοτική Περίοδο, από 01-01-2013 έως 31-08-2014, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαϊδαρίου ως εξής:
Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ο κ. Μάριος Λιακόπουλος, ο οποίος ασκεί και καθήκοντα αναπληρωτή Δημάρχου σε περιπτώσεις απουσίας ή κωλύματος, Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών η κ. Ελένη Καμπόλη, Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης η κ. Ελευθερία Τοκατλίδη, Aντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δικτύων ο κ. Απόστολος Θεοφίλης και Αντιδήμαρχος Νεολαίας-Πολιτισμού-Αθλητισμού η κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου.
 

Ανοιχτή επιστολή των συμβασιούχων εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς

20-12-2012
Οι συμβασιούχες εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και να είμαστε δίπλα στα παιδιά σας που γνωρίζουμε, αγαπάμε, αλλά και μας εμπιστεύονται.
Δυστυχώς όμως η διαδικασία που προέκρινε ο Δήμος Χαϊδαρίου με προγραμματική σύμβαση με ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) έχει βρεθεί στο μέσω μικροκομματικών αντιπαραθέσεων. 
 
διαβάστε το πλήρες έγγραφο

Ποιοί θέλουν να κλείσουν τους Παιδικούς Σταθμούς

20-12-2012
Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει όλους αυτούς που κρυμμένοι πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και σκοπιμότητες θέλουν να βάλουν λουκέτο στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και να δημιουργούν αναστάτωση σε εκατοντάδες οικογένειες.
Όλοι αυτοί που παίζουν με τα παιδιά, ή θέλουν να κάνουν τα παιδιά μοχλό πίεσης για τις κομματικές τους επιδιώξεις πρέπει να καταδικαστούν από τους πολίτες του Χαϊδαρίου για τις πρακτικές και τακτικές που ακολουθούν.
 
διαβάστε το πλήρες έγγραφο

Τμήματα Σχολών Γονέων

02-11-2012

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμινάριων των Σχολών Γονέων που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, θα λειτουργήσουν από 30/10/2012 – 15/12/2012, στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Πλουμπίδη & Οδυσσέως) δύο τμήματα τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Εκδηλώσεις μνήμης ενάντια στο φασισμό

26-10-2012

Με την κατάρρευση της "υπαρκτής ευημερίας" και την απομυθοποίηση των αστικών κομμάτων εξουσίας της μεταπολίτευσης, παρουσιάστηκε κενό και δημιουργήθηκε πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης και διάδοσης νεοφασιστικών αντιλήψεων και δημιουργίας ακροδεξιών φασιστικών πυρήνων.
Κάτω από την απειλή εξάπλωσης τέτοιου είδους φασιστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων στην ελληνική κοινωνία και επειδή το φαινόμενο τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ιδιαίτερα ανάμεσα στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ η αναζήτηση των αιτιών του φαινομένου αλλά και η μνήμη της ιστορίας των αγώνων και των θυσιών του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό.
 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας δίπλα στους μαθητές του Χαϊδαρίου

11-09-2012

 

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στα σχολεία του Χαϊδαρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό. Οι μαθητές αρχίζουν τη νέα προσπάθεια ελπίζοντας σε καλύτερο επίπεδο μόρφωσης και επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον.

 

Το Χαϊδάρι τίμησε τον τελευταίο επιζώντα του «Παπανικολή»

02-11-2011

Δύο σημαντικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ηρώων, στο Χαϊδάρι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
 
 

Επανεκλογή του Δ. Μαραβέλια στην ΚΕΔΕ

04-10-2011

 

Μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Χαϊδαρίου αποτελεί η επανεκλογή, για τρίτη συνεχόμενη φορά, του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όπου συμμετείχαν συνολικά πέντε αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί και μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης ο Δημήτρης Μαραβέλιας

11-07-2011
 
Στην Ολομέλεια της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου εκπροσωπούνται φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, πήρε μέρος ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου.
 

 

copyrights © 2019 Evolution Projects