Δελτία Τύπου

Ανοιχτή επιστολή των συμβασιούχων εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς

20-12-2012
Οι συμβασιούχες εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και να είμαστε δίπλα στα παιδιά σας που γνωρίζουμε, αγαπάμε, αλλά και μας εμπιστεύονται.
Δυστυχώς όμως η διαδικασία που προέκρινε ο Δήμος Χαϊδαρίου με προγραμματική σύμβαση με ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) έχει βρεθεί στο μέσω μικροκομματικών αντιπαραθέσεων. 
 
διαβάστε το πλήρες έγγραφο

Ποιοί θέλουν να κλείσουν τους Παιδικούς Σταθμούς

20-12-2012
Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει όλους αυτούς που κρυμμένοι πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και σκοπιμότητες θέλουν να βάλουν λουκέτο στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και να δημιουργούν αναστάτωση σε εκατοντάδες οικογένειες.
Όλοι αυτοί που παίζουν με τα παιδιά, ή θέλουν να κάνουν τα παιδιά μοχλό πίεσης για τις κομματικές τους επιδιώξεις πρέπει να καταδικαστούν από τους πολίτες του Χαϊδαρίου για τις πρακτικές και τακτικές που ακολουθούν.
 
διαβάστε το πλήρες έγγραφο

Τμήματα Σχολών Γονέων

02-11-2012

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμινάριων των Σχολών Γονέων που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, θα λειτουργήσουν από 30/10/2012 – 15/12/2012, στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Πλουμπίδη & Οδυσσέως) δύο τμήματα τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Εκδηλώσεις μνήμης ενάντια στο φασισμό

26-10-2012

Με την κατάρρευση της "υπαρκτής ευημερίας" και την απομυθοποίηση των αστικών κομμάτων εξουσίας της μεταπολίτευσης, παρουσιάστηκε κενό και δημιουργήθηκε πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης και διάδοσης νεοφασιστικών αντιλήψεων και δημιουργίας ακροδεξιών φασιστικών πυρήνων.
Κάτω από την απειλή εξάπλωσης τέτοιου είδους φασιστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων στην ελληνική κοινωνία και επειδή το φαινόμενο τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ιδιαίτερα ανάμεσα στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ η αναζήτηση των αιτιών του φαινομένου αλλά και η μνήμη της ιστορίας των αγώνων και των θυσιών του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό.
 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας δίπλα στους μαθητές του Χαϊδαρίου

11-09-2012

 

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στα σχολεία του Χαϊδαρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό. Οι μαθητές αρχίζουν τη νέα προσπάθεια ελπίζοντας σε καλύτερο επίπεδο μόρφωσης και επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον.

 

Το Χαϊδάρι τίμησε τον τελευταίο επιζώντα του «Παπανικολή»

02-11-2011

Δύο σημαντικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ηρώων, στο Χαϊδάρι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
 
 

Επανεκλογή του Δ. Μαραβέλια στην ΚΕΔΕ

04-10-2011

 

Μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Χαϊδαρίου αποτελεί η επανεκλογή, για τρίτη συνεχόμενη φορά, του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όπου συμμετείχαν συνολικά πέντε αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί και μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης ο Δημήτρης Μαραβέλιας

11-07-2011
 
Στην Ολομέλεια της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου εκπροσωπούνται φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, πήρε μέρος ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου.
 

 

Δελτίο Τύπου

08-07-2011

Ο Δήμος Χαϊδαρίου εκφράζει τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό με την απώλεια ενός ηλικιωμένου, που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που κολυμπούσε στην περιοχή της Κινέττας, μετέχοντας στα καλοκαιρινά μπάνια των ΚΑΠΗ.

 

Νέα σελίδα στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία

07-07-2011

Μια νέα πορεία ξεκινά στο Δήμο Χαϊδαρίου για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, με τη σύσταση του ενιαίου φορέα, που έχει την ονομασία Δημοτικός Οργανισμός Χαϊδαρίου. (Πολιτισμού, Νεολαίας & Άθλησης). Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα και ήδη ανέλαβε τα καθήκοντα της. Επικεφαλής έχει τοποθετηθεί ο Ηλίας Περιμένης. Παραθέτουμε τη σύνθεση του Δ.Σ. καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό του προέδρου.

Πρόεδρος Περιμένης Ηλίας,
Αντιπρόεδρος Αλέπης Σοφοκλής,
Μέλη Θεοτοκάς Ιωάννης, Κακάλη Βασιλική, Σούλιος Στέλιος, Ηλιοδρομίτης Αθανάσιος, Τσαλαλής, Αθανάσιος, Μπακλαβά Μαρία, Μπούτση Αθηνά, Ζαμπούνη Ασημίνα, Παντελάρος Βασίλης, Σταυρόπουλος Ηλίας, Μαλιώτης Γιώργος, Γιόξα Χρυσάνθη
 

copyrights © 2019 Evolution Projects