Δελτία Τύπου

Έλεγχος πυροπροστασίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

24-09-2010

Συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς και άριστα αποτελέσματα η συνεργασία του Δήμου Χαϊδαρίου με την Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής που εδρεύει στο Περιστέρι ώστε σύντομα όλα τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Χαϊδαρίου να έχουν εγκατεστημένο το απαραίτητο και σύγχρονο σύστημα Παθητικής και Ενεργητικής Πυροπροστασίας που προβλέπει η Πυροσβεστική διάταξη 13/2008 (ΦΕΚ τ. Β’/ 1506/30-7-2008).
 

Απογραφή εργαζομένων στο Δήμο Χαϊδαρίου

24-09-2010

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κος Αναστάσιος Βουρλούμης με αφορμή την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Απογραφή του πάσης φύσεως προσωπικού στο Δήμο» ενημερώνει τους δημότες ότι:
Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 29 Ιουλίου 2010, κλήθηκε το πάσης φύσεως προσωπικό της Δημόσιας διοίκησης, Μόνιμοι, Αορίστου και Ορισμένου Χρόνου καθώς και τα Αιρετά όργανα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη Διοικητικών και Δημοτικών Συμβουλίων που λαμβάνουν τακτικές αποδοχές ή με οποιοδήποτε άλλη ονομασία αμοιβές από το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους ΟΤΑ να απογραφεί.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου οργανώνοντας εγκαίρως ομάδα υποστήριξης, η οποία εξυπηρετούσε οποιονδήποτε υπόχρεο προσέρχονταν στο Δήμο για την απογραφή, ανεξάρτητα από την υπηρεσία που αυτός ανήκε ή υπηρετούσε, ολοκλήρωσε την Απογραφή με επιτυχία μέσα στο καθορισμένο χρόνο που είχε ορισθεί, απογράφονται συνολικά 607 αμειβόμενους από τον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα (Πνευματικό Κέντρο, ΚΑΠΗ, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, ΔΑΟΧ).
Ο κος Βουρλούμης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του γραφείου προσωπικού για την πληρότητα υλοποίησης της δράσης και σημειώνει ότι η προσπάθεια εκσυγχρονισμού των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου είναι καθημερινή με μοναδικό στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των δημοτών.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γραφείο Προσωπικού Δήμου Χαϊδαρίου:213-2047305.
 

 

Τοπική Κανονιστική Διάταξη για τις άδειες μουσικής-μουσικών οργάνων

24-09-2010

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κος Αναστάσιος Βουρλούμης ενημερώνει τους δημότες ότι από την 1-1-2010 εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα η ψηφισμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (334/2008) Τοπική Κανονιστική Διάταξη για τις άδειες μουσικής και μουσικών οργάνων.

Εκδήλωση προς τιμήν της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Τριχερούσης

27-05-2010

Εκδήλωση προς τιμήν της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Τριχερούσης από την περιοχή Νέας Κίου Αργολίδας πραγματοποιείται την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου (Πάρκο Ιστορικής Μνήμης και Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης).
 

Η Ρόδη Κράτσα, ακαδημαϊκός

12-04-2010

Μέλος της ιστορικής Ακαδημίας “Studium” του Casale και Monferrato (Iταλία) εξελέγη ομόφωνα η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα στην έδρα της πολιτικής και των ανθρωπιστικών αξιών. Η ακαδημία “Studium” για την τέχνη, την επιστήμη, την ιστορία, τη λογοτεχνία και τον ανθρωπισμό ιδρύθηκε το 1476 από τον πρίγκηπα Παλαιολόγο της δυναστείας του Βυζαντίου, αναβιώνοντας την «Ακαδημία των Αργοναυτών» που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα στην ίδια περιοχή.

Άρωμα γυναίκας

23-03-2010

Οι γυναίκες της πόλης μας πρωταγωνίστησαν στη δική τους γιορτή και παράσταση που έγινε την Δευτέρα 8 Μάρτη στην «Άνοιξη».

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια και υλοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ελένη Καμπόλη και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Πέτρο Καραβίτη και τα είχε όλα.

Η Δημοτική Συγκοινωνία στην Αφαία

25-01-2010

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δημοτική Αρχής Μαραβέλια στο αίτημα των κατοίκων της Αφαίας να ενταχθεί η περιοχή στα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Συγκεκριμένα η Γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διέρχεται πλέον από τον οικισμό της Αφαίας καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 9:00π.μ. έως τις 5:00μ.μ ανά 1 ώρα και 30 λεπτά.

copyrights © 2020 Evolution Projects